Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Bereidingstips voor onze (winkel)producten


Heb je onze heerlijk vers gegrilde kipproducten al eens geproefd? In onze winkels wordt alles iedere dag vers voor je klaargemaakt. De grillen staan de gehele dag te draaien en de geur van verse kip verspreidt zich al snel door de winkel. Daar krijg je natuurlijk trek van. Hier lees je hoe je onze kant-en-klare producten het makkelijkst opwarmt. Met deze tips moet het helemaal goedkomen. Eet smakelijk!

Voor bijna al onze producten geldt: opwarmen in de oven geniet de voorkeur, maar de magnetron is ook zeer geschikt voor het bereiden van onze artikelen!


tip opwarmen kiphapjes

Houdbaarheid

De producten van Kippie worden elke dag vers klaargemaakt en gegrild in de verschillende Kippie filialen. Na het kopen van de producten zijn deze nog vier dagen goed te houden in de koelkast. Ben je van plan de producten langer te bewaren, vries deze dan in! Op deze manier zijn de producten nog enkele maanden te bewaren. Lees hier meer over de houdbaarheid van onze producten.
tips voor lekkere hapjes

Opwarmen

De producten die je bij Kippie koopt zijn kant-en-klaar. Zowel de maaltijden als de gegrilde producten zorgen voor gemak. De producten moeten alleen nog even opgewarmd worden. Dit opwarmen kan in de magnetron, in de oven of in de pan. Hieronder lees je per product(categorie) hoe het opgewarmd kan worden.

Maaltijden
In de verpakking in de magnetron: ongeveer 3 minuten op 1000 Watt. Zet de deksel een klein beetje open.
In de pan verwarmen: uit de verpakking halen en ongeveer 10 minuten opwarmen.
In de oven op een bord of ovenschaal: ongeveer 15 minuten, in een voorverwarmde oven. Zet de oven op 150 graden.

Gegrilde producten
In de zak in de magnetron: ongeveer 3 minuten op 1000 Watt.
In de zak in de oven: ongeveer 15 minuten, in een voorverwarmde oven. Zet de oven op maximaal 130 graden.
Uit de zak in een ovenschaal plaatsen: ongeveer 15 minuten, in een voorverwarmde oven. Zet de oven op 150 graden.

Kippiepannen

Stop de stekker in het stopcontact en zet de warmteschakelaar van de pan op de tweede stand. De Kippiepan heeft ongeveer 30 minuten nodig om op te warmen. Houd de pan in de tussentijd goed in de gaten en roer de maaltijden of draai de kiphapjes regelmatig eens om. Binnen de kortste keren staat er een feestmaal op tafel! Lees de gebruiksaanwijzing voor de Kippiepan voor uitgebreide instructies!

Partyschotels

We hebben twee verschillende partyschotels. Eén voor in de magnetron en één voor in de oven. Beide schalen zijn gevuld met 30 hapjes. De partyschotel magnetron kan op het volle vermogen van de magnetron maximaal 3 minuten worden opgewarmd. De partyschotel voor in de oven kan ongeveer 10 minuutjes op 180 graden in de oven.

Overige producten
Loempia en tortilla: ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven. Zet de oven op 180 graden.
Rotirol in verpakking: ongeveer 2 minuten in de magnetron op 1000 Watt.

Uitgangspunten
Magnetron van 1000 Watt.
Gewicht van maaltijd per keer: 500 gram.
Een voorverwarmde oven.

Laden
Laden