Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Genieten van onze hapjes tijdens een bedrijfsborrel? Dat kan!

Wil jij onze producten graag bestellen voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeestje, een personeelsuitje, een lunch met je sportvereniging of je bruiloft? Maak dan gemakkelijk een account aan op onze website! Middels dit account kan jij (of een collega) iedere keer gemakkelijk en snel een bestelling plaatsen. 

een account aanmaken
zakelijke klanten

Een Kippiepan voor al je collega's


Een account aanmaken op onze website zorgt voor veel gemak. Maak bijvoorbeeld een account aan met een zakelijk emailadres. Zo kunnen jij en je collega's inloggen op hetzelfde account. De bestelomgeving is eenvoudig ingericht en voor meerdere personen toegankelijk. Bezorgbestellingen dienen met iDeal betaald te worden. Na deze online betaling ontvang je direct een factuur per email. Afhaalbestellingen kunnen met iDeal betaald worden of kunnen in de winkel worden afgerekend. In de winkel krijg je de kassabon met de BTW erop vermeld mee.

Kippie biedt een breed assortiment aan producten voor verschillende gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan de vrijdagmiddagborrel op het werk, een bedrijfslunch, een jubileumfeest, een buurtfeest, een bruiloft, een etentje met jouw tennisvereniging en ga zo maar door!

Voor iedere gelegenheid een Kippiepan!


Het account op www.kippie.nl is voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Bestellingen plaatsen gaat gemakkelijk en snel. Denk ook aan bestellingen voor bijzondere gelegenheden als borrels, familiefeesten, bruiloften, buurtfeesten en ga zo maar door. 

Maak 
hier een account aan. Vele bedrijven en particulieren gingen je voor en maakten een zakelijk account aan bij Kippie grill- en maaltijdenwinkels!
een kippiepan voor iedere gelegenheid
Laden
Laden