Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Zakelijke klanten

Het zakelijke account is nieuw bij Kippie en ontwikkeld voor zowel grote particuliere als zakelijke klanten. Wil jij onze producten graag bestellen voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeestje, een lunch met je sportvereniging of je bruiloft? Het zakelijke account op kippie.nl is ingericht om aan jouw vraag te voldoen! Middels dit account kan jij (of een collega) iedere keer gemakkelijk en snel een bestelling plaatsen. Dit account heeft veel voordelen voor jou als grote Kippie klant. Je profiteert onder andere van kortingen, betalen op rekening en nog veel meer. Ontdek nu de voordelen!

aanmaken
zakelijke klanten

Voordelen


Het zakelijke Kippie account zorgt voor een groot bestelgemak. Met de desbetreffende franchisenemer van jouw eigen Kippie grill- en maaltijdenwinkel zijn eventuele kortingen, afhaaltijden of zelfs levertijden te bespreken. Met een zakelijk account beheren jij en je collega's eenvoudig en erg snel alle zakelijke bestellingen. De bestelomgeving is eenvoudig ingericht en voor meerdere personen toegankelijk. Je kunt je bestelling ook op rekening plaatsen. Op deze manier kun je zelf beslissen waar en wanneer de betaling plaatsvindt.

Kippie biedt een breed assortiment aan producten voor verschillende gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan de vrijdagmiddagborrel op het werk, een bedrijfslunch, een jubileumfeest, een buurtfeest, een bruiloft, een etentje met jouw tennisvereniging en ga zo maar door!

Let op: neem van tevoren altijd contact op met jouw eigen Kippie-winkel om frequentie en eventuele kortingen te bespreken!

  • Bestellen op rekening
  • Zakelijke kortingen
  • Meerdere gebruikers
  • Groot assortiment
  • Online overzicht
  • Eventueel bezorgen

Voor wie is een zakelijk Kippie account?


Het zakelijk Kippie account is ontwikkeld voor zowel grote als kleine organisaties. Niet alleen bedrijven kunnen profiteren van de voordelen van een zakelijk account, ook particulieren kunnen zich aanmelden. Denk dan aan bestellingen voor bijzondere gelegenheden als familiefeesten, bruiloften, buurtfeesten en ga zo maar door. Particulieren met een afwijkende ordergrootte kunnen ook zeker bij Kippe terecht.

Maak 
hier gerust eenmalig een zakelijk account aan. Vele bedrijven en particulieren gingen je voor en maakten een zakelijk account aan bij Kippie grill- en maaltijdenwinkels!
voordelen voor zakelijke klanten
Laden
Laden