Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

'WhatsAppen' met Kippie


Je hebt heerlijke producten bij één van onze winkels gekocht en wil ze gaan opwarmen. Het kan natuurlijk gebeuren dat je opeens geen idee meer hebt hoe de producten het best bereid kunnen worden. Wat nu? De winkels zijn al dicht en een mail sturen heeft waarschijnlijk geen nut, je wil natuurlijk direct een antwoord. Voor dit probleem heeft Kippie nu de perfecte oplossing!

Voeg ons toe op WhatsApp: 06 - 5775 1768


Heb je vragen over onze producten en over de beridingswijzen die eigenlijk direct beantwoord moeten worden? Voeg het 06-nummer van de klantenservice van Kippie dan toe aan je contacten en start een Whats-App gesprek door 'Kippie AAN' te sturen. Ook voor algemene servicevragen kun je terecht bij de klantenservice van Kippie via WhatsApp. Denk aan vragen over openingstijden, locaties, bereikbaarheid, etc. 

Binnen 30 minuten antwoord


Onze klantenservice zorgt dat jij binnen 30 minuten een antwoord krijgt op je vragen. Kippie is iedere werkdag van 08:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar op WhatsApp. Let op: stuur enkel WhatsApp-berichten naar het telefoonnummer. Het nummer is niet bereikbaar voor telefonische gesprekken.

Laden
Laden