Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Whatsappen met Kippie


Je hebt heerlijke producten bij één van onze winkels gekocht en wil ze gaan opwarmen. Het kan natuurlijk gebeuren dat je opeens geen idee meer hebt hoe de producten het best bereid kunnen worden. Je bent al thuis, wat nu? Of stel je voor je hebt een bestelling via de webshop geplaatst. Na het ontvangen van de bevestiging zie je opeens dat er iets niet klopt aan de opgegeven gegevens. Dit moet snel aangepast worden, wat nu?

Voeg ons toe op WhatsApp: 06 - 5775 1768


Heb je vragen over onze producten en over de beridingswijzen die eigenlijk direct beantwoord moeten worden? Je kunt hier klikken om een gesprek te starten. Je kunt ook het 06-nummer van de klantenservice van Kippie toevoegen aan je contacten en een WhatsApp-gesprek starten door een bericht met jouw vraag te sturen. Ook voor algemene servicevragen kun je terecht bij de klantenservice van Kippie via WhatsApp. Denk aan vragen over openingstijden, locaties, bereikbaarheid, etc. 

Binnen 30 minuten antwoord


Onze klantenservice zorgt dat jij binnen 30 minuten een antwoord krijgt op je vragen. Kippie is iedere werkdag van 08:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar via WhatsApp. Let op: stuur enkel WhatsApp-berichten naar het telefoonnummer. Het nummer is niet bereikbaar voor telefonische gesprekken.

Laden
Laden