Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Zakelijk account

Een zakelijk Kippie account aanmaken gaat erg gemakkelijk. Het werkt hetzelfde als het aanmaken van een persoonlijk account. Kies een e-mailadres en een wachtwoord. Vul daarna de bedrijfsgegevens in. De gegevens kun je eventueel met collega's delen zodat zij ook gemakkelijk onder dezelfde naam kunnen inloggen. In samenspraak met jouw persoonlijke/vaste Kippie winkel kan de optie 'betalen op rekening' en een eventuele korting worden ingevuld door de franchisenemer.

Het zakelijke account zorgt voor een groot bestelgemak. Met de desbetreffende franchisenemer van Kippie zijn eventuele kortingen, afhaaltijden of zelfs levertijden te bespreken. Met een zakelijk account beheer jij of een collega eenvoudig en erg snel alle zakelijke bestellingen.  Je kunt je bestelling gemakkelijk op rekening plaatsen. Op deze manier kun je zelf beslissen waar en wanneer de betaling plaatsvindt.

De bestelgeschiedenis is online makkelijk te bekijken. Door simpelweg in te loggen met het account zijn de bestellingen gemakkelijk te beheren en zijn de facturen inzichtelijk.

Het zakelijke Kippie account is voor zowel kleine als grote bedrijven en verenigingen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Zakelijke dienstverleners & kantoren

  • Scholen & kinderdagverblijven

  • Overheidsinstellingen

  • Buurtorganisaties

  • Klusbedrijven

  • Zorginstellingen

  • Sportverenigingen

  • Etc.

De kortingsmogelijkheden kunnen per account en per bestelling verschillen. De kortingen kunnen afhangen van de hoeveelheid van de bestelling en de regelmaat van bestellen. De kortingen kunnen ook per filiaal verschillen. De franchisenemer bepaalt zelf zijn kortingen met vaste klanten. Alles gaat in overleg en in samenspraak met hem of haar. Hij of zij kan dit aanpassen.
Als je een zakelijk account hebt kan dit zeker. Vaak worden de bestellingen van zakelijke klanten op rekening geplaatst. In overleg met de desbetreffende franchisenemer wordt de bestelling achteraf betaald. Dit kan in de winkel tijdens het afhalen gebeuren of op een andere manier of ander tijdstip. Alles gaat in overleg en in samenspraak met de franchisenemer.
Hier biedt Kippie zeker een mogelijkheid voor. Afhankelijk van het adres, de levertijden  en de hoeveelheid van de bestelling is de levering in overleg met de desbetreffende franchisenemer te bespreken.
Natuurlijk kan dit. Door in te loggen op het zakelijk account kan je gemakkelijk de bestelgeschiedenis zien en de (openstaande) facturen bekijken. Ook heb je de optie om deze facturen te mailen en/of te printen.
Dit is zeker mogelijk. Dit kan door de inloggegevens, het e-mailadres en het wachtwoord te delen met collega's. Wees wel voorzichtig met de inloggegevens van jouw zakelijke account. Persoonlijke en vertrouwelijke informatie is snel te vinden onder het kopje ‘mijn account’.
Laden
Laden