Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Zakelijk account

Bij Kippie is er nog geen verschil tussen een partuculier- en een zakelijk account. Het werkt hetzelfde als het aanmaken van een persoonlijk account. Kies een e-mailadres en een wachtwoord. Vul daarna de bedrijfsgegevens in. De gegevens kun je eventueel met collega's delen zodat zij ook gemakkelijk onder dezelfde naam kunnen inloggen.
Je kunt via de website met iDeal betalen. Als je online afrekent krijg je een factuur opgestuurd per mail.

Ga je de bestelling afhalen in de winkel? Dan kun je ervoor kiezen om in de winkel af te reken. Daar krijg je een bon inclusief BTW vermelding mee.
Hier biedt Kippie zeker een mogelijkheid voor. Afhankelijk van het adres, de levertijden  en de hoeveelheid van de bestelling is de levering in overleg met de desbetreffende franchisenemer te bespreken.
Natuurlijk kan dit. Door in te loggen op het zakelijk account kan je gemakkelijk de bestelgeschiedenis zien en de facturen bekijken. Ook heb je de optie om deze facturen te mailen en/of te printen.
Dit is zeker mogelijk. Dit kan door de inloggegevens, het e-mailadres en het wachtwoord te delen met collega's. Wees wel voorzichtig met de inloggegevens van jouw account. Persoonlijke en vertrouwelijke informatie is snel te vinden onder het kopje ‘mijn account’.
Laden
Laden