Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Houdbaarheid en bereidingswijze

De producten van Kippie worden iedere dag vers gegrild en vers klaargemaakt. Als de producten eenmaal zijn afgekoeld kunnen deze vier dagen in de koelkast worden bewaard (mits onder 7 graden celsius gekoeld). Weet je van tevoren al dat je de producten langer wil bewaren? Vries ze dan in! De producten zijn dan drie maanden te bewaren.
De meeste klanten warmen de producten van Kippie op in de magnetron. De verpakkingen die je in de winkel meekrijgt zijn (bijna) allemaal magnetronbestendig. Zet de magnetron op het volle vermogen en warm de producten ongeveer 3 minuten op.

Als je de producten liever in de oven opwarmt haal je deze uit de verpakking en plaats je ze op een ovenschaal of iets dergelijks. Verwarm de oven voor op 150 graden en warm de Kippie producten ongeveer 15 minuten op.

Voor uitgebreidere bereidingstips kun je het beste een kijkje nemen op deze pagina. Op deze pagina vind je alle Kippiepan-instructies.
Dit is geen enkel probleem. Je kunt met een gerust hart de bestelling plaatsen en als afhaaldatum de zaterdag aanvinken. Wat je kunt doen:

- De inhoud van de Kippiepan zit in onze nieuwe aluminiumschaal in de pan. Deze aluminiumschaal is afgedekt met een doorzichtige plastic deksel. De aluminiumschaal is uitneembaar. Je kunt de inhoud van de Kippiepan dus gemakkelijk uit de pan halen en in de koelkast bewaren! De hapjes blijven dan ongeveer 4 dagen goed (mits gekoeld onder 7 graden celsius). Als je de hapjes invriest kun je deze nog langer bewaren.
Jazeker. De inhoud van de Kippiepan wordt op de aluminiumschaal in de pan meegegeven. Voor de pan en stekker betaal je borg. Deze gelieve weer in te leveren bij de winkel van afhalen. De aluminiumschaal en plastic deksel hoeven niet ingeleverd te worden. Deze mag je houden of natuurlijk weggooien.
Kippiepannen zijn 1400 Watt.
Laden
Laden