Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Herkomst van de kip

De kip die Kippie in zijn winkels verkoopt is de gangbare vleeskip. Dit zijn reguliere kippen. De voeding die onze kippen krijgen, is niet genetisch gemanipuleerd. Door onze kippen kwaliteitsvolle voeding te geven, zorgen we ervoor dat wij kwaliteit leveren. Ook de snacks van Kippie bestaan voor 100% uit kippenvlees. Alleen vlees dat voldoet aan de kwaliteitseisen van Kippie wordt ingekocht en geleverd aan de verschillende winkels.
Er is momenteel nog te weinig vraag naar biologische kip. Daarom werken wij met de kippensector en andere partijen in de keten al geruime tijd samen, en dringen er bij onze leveranciers op aan om diervriendelijke kip op te schalen om zo snel mogelijk meer duurzame kip te kunnen gaan verkopen in onze Kippie vestigingen.

Als antwoord op de vraag: de Kippie winkels kunnen nog niet standaard biologische kip aanbieden omdat de vraag vanuit de consument te klein is. Om het product te kunnen aanbieden moet er een minimale omzet snelheid gehaald worden i.v.m. verse producten. 
Laden
Laden