Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Franchise bij Kippie

Kippie streeft ernaar om per franchisenemer één winkel te exploiteren.

Onze ervaring leert dat het belangrijk is om als ondernemer fulltime in je winkel aanwezig te zijn. Je bent tenslotte het gezicht van jouw Kippie-winkel!
Het is zeker nodig om fulltime in de winkel aanwezig te zijn en te werken. Een franchise van Kippie nemen is een financiële en persoonlijke investering die dagelijkse betrokkenheid vereist.

Wel is het nodig om een goed team te creëren in de winkel. Op deze manier kun jij je als franchisenemer focussen op het runnen van de winkel.
Kippie richt zich voorlopig op de Nederlandse markt. Er zijn genoeg goede locaties binnen Nederland waar Kippie nog winkels zou willen en kunnen openen.
Kippie is zelf verantwoordelijk voor het zoeken naar nieuwe locaties en de ontwikkeling ervan. Mocht je zelf een locatie op het oog hebben, laat dit ons dan gerust weten. Wij kunnen bekijken of deze locatie aan onze eisen voldoet en of wij hier toekomst in zien.

Het komt vaker voor dat je je kandidaat stelt als franchisenemer voor Kippie zonder dat je een locatie op het oog hebt. Wij nemen de taak op ons om geschikte locaties te vinden.
Nee, een franchisenemer van Kippie is een fysiek persoon. Deze wordt geselecteerd op basis van zijn persoonlijke kwaliteiten. 

Bij het aangaan van een franchise bij Kippie zijn alle andere beroepsactiviteiten uitgesloten.
Laden
Laden