Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Bezorgen

Kippie bezorgt door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden).
Er wordt bezorgt op donderdag, vrijdag en zaterdag. Wij leveren tussen 08:00 en 22:00 uur. Je kunt zelf een gewenst tijdvak uitkiezen.

Voor de levering ontvang je een email en een SMS. Hierin staat een tijdvenster (tijdvenster van 3 uur) van bezorgen vermeld. Ook krijg je een track en trace link. Met deze link kun je de bestelling op een kwartier nauwkeurig volgen!
De bezorging kost €7,50 per bestelling.
Je kunt tot 12:00 uur bestellen om je bestelling de volgende dag in huis te hebben!

Let op: de bestellingen worden tussen 08:00 en 22:00 uur bezorgd. JE kunt zelf een tijdvak uitkiezen. Wil je zeker weten dat je je bestelling vóór een bepaalde tijd in huis hebt? Laat de producten dan een dag eerder binnen komen of kiest voor het vroegste tijdvak. Je kunt alles gemakkelijk in de koelkast bewaren.
Zorg er altijd voor dat je thuis bent tijdens de bezorging. Omdat jouw bestelling verse producten bevat, kan de levering maar één keer worden aangeboden.

Als er niet wordt open gedaan, zal de bezorger aanbellen bij de buren. Als zij wel thuis zijn, zal de bezorger de bestelling daar afleveren. Ook kan het zijn dat de bezorger je opbelt (mobiel) bij geen gehoor aan de deur.

Zendingen moeten altijd door een persoon in ontvangst genomen en mogen niet ergens achter gelaten worden tenzij door de klant anders is aangegeven.
De producten worden gekoeld bezorgd.
Het is belangrijk om ook je mobiele nummer in te voeren tijdens het bestellen. Deze gegevens zullen wij enkel in noodgevallen gebruiken. Je ontvangt bijvoorbeeld een SMS van onze bezorgpartner met informatie over de bezorgtijd. Ook kunnen we je op de hoogte houden van onverwachte veranderingen in bezorgtijd.
Het wijzigen of het annuleren van de bestelling kan alleen telefonisch en een geruime tijd van tevoren. Zorg dat je uiterlijk twee dagen van tevoren de wijzigingen doorgeeft.

Het telefoonnummer van onze klantenservice is: 0174-283422. Je kunt ons iedere werkdag bereiken van 08:00 tot 17:00 uur.
De pannen worden niet opgehaald. Je kunt de pannen terugbrengen bij de dichtstbijzijnde winkel. In de winkel krijg je het geld van de borg retour.

Je kunt er ook voor kiezen om de pan thuis te houden. Je kunt een volgende keer eventueel enkel de inhoud van de pannen bestellen.
Laden
Laden