Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Bezorgen

Kippie bezorgt door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). Bezorgen doen wij in samenwerking met Post NL Food.
Er wordt bezorgt van donderdag t/m zaterdag. Wij leveren van donderdagavond en vrijdagavond tussen 17:00 en 22:00 uur. Op zaterdag leveren wij tussen 08:00 en 13:00 uur.

Voor de levering ontvang je een email en een SMS van Post NL. Hierin staat het tijdvenster van bezorgen vermeld (maximaal 1 uur). Gemiddeld hoef je dus maar een uurtje thuis te zijn voor je bestelling!
De bezorging kost €5,- per bestelling.
Levering donderdag- of vrijdagavond:
Je kunt tot 17:00 uur bestellen om je bestelling de volgende dag in huis te hebben!

Levering zaterdagochtend:

Je kunt tot 12:00 uur bestellen om je bestelling de volgende dag in huis te hebben!

Let op: de bestellingen worden donderdag- en vrijdagavond tussen 17:00 en 22:00 uur bezorgd. Op zaterdagochtend worden de bestellingen tussen 08:00 en 13:00 bezorgd. Wil je zeker weten dat je je bestelling vóór een bepaalde tijd in huis hebt? Laat de producten dan een dag eerder binnen komen. Je kunt alles gemakkelijk in de koelkast bewaren.
Zorg er altijd voor dat je thuis bent tijdens de bezorging. Omdat jouw bestelling verse producten bevat, kan de levering maar één keer worden aangeboden.

Als er niet wordt open gedaan, zal de bezorger aanbellen bij de buren. Als zij wel thuis zijn, zal de bezorger de bestelling daar afleveren. Ook kan het zijn dat de bezorger je opbelt (mobiel) bij geen gehoor aan de deur.

Zendingen moeten altijd door een persoon in ontvangst genomen en mogen niet ergens achter gelaten worden.
De producten worden gekoeld bezorgd. Hiervoor gebruiken wij speciale isolatieboxen met koelelementen erin.

Als de bezorger gearriveerd is, pakt hij/zij de producten uit de koelbox en overhandigt deze aan jou aan de deur. De box en de koelelementen neemt de bezorger weer mee terug.
Het is belangrijk om ook je mobiele nummer in te voeren tijdens het bestellen. Deze gegevens zullen wij enkel in noodgevallen gebruiken. Je ontvangt bijvoorbeeld een SMS van Post NL met informatie over de bezorgtijd (tijdvenster van maximaal 1 uur). Ook kunnen we je op de hoogte houden van onverwachte veranderingen in bezorgtijd.
Wij werken samen met Post NL. Post Nl heeft een speciaal food-distributienetwerk. Zij leveren gegarandeerd gekoelde producten in een koelbox met daarin onze verpakte producten. Bij jou aan de deur wordt de verzegeling verbroken en worden de verpakte producten overhandigd.

Post NL haalt aan het eind van de ochtend alle bestellingen bij ons op (hoofdkantoor van Kippie B.V.). Dezelfde avond worden de bestellingen nog geleverd door Post N.L. Het pakket is dus minder dan 12 uur onderweg.
Het wijzigen of het annuleren van de bestelling kan alleen telefonisch en een geruime tijd van tevoren. Zorg dat je uiterlijk twee dagen van tevoren de wijzigingen doorgeeft.

Het telefoonnummer van onze klantenservice is: 0174-283422. Je kunt ons iedere werkdag bereiken van 08:00 tot 17:00 uur.
De pannen worden niet opgehaald door Post NL. Je kunt de pannen terugbrengen bij de dichtstbijzijnde winkel. In de winkel krijg je het geld van de borg retour.

Je kunt er ook voor kiezen om de pan thuis te houden. Je kunt een volgende keer eventueel enkel de inhoud van de pannen bestellen.
Laden
Laden