Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Bestelling annuleren

Ja dit kan. Het kan wegens persoonlijke omstandigheden altijd voorkomen dat je je bestelling helaas moet annuleren. Meld dit zo snel mogelijk aan de klantenservice van Kippie. De klantenservice is iedere werkdag van 08:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar per telefoon op 0174 - 28 34 22. Annuleringen van bestellingen kunnen enkel telefonisch doorgevoerd worden.

Indien de bestelling tot twee dagen van tevoren wordt geannuleerd, kan Kippie B.V. het bedrag dat is betaald terugstorten naar de rekening van de klant.

Let op: bestellingen die korter dan twee dagen van tevoren worden geannuleerd, kunnen enkel worden terugbetaald via de desbetreffende Kippie winkel. Kom je er kort van tevoren achter dat een bestelling geannuleerd moet worden? Neem dan contact op met de winkel waar de bestelling is geplaatst. Daar zorgt men voor een gepaste oplossing en zal het bedrag worden terug gestort of contant worden terug gegeven.
Na het aangeven van een annulering wordt het betaalde bedrag direct retour gestort. Binnen drie dagen staat het bedrag weer op jouw rekening.
Laden
Laden