Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Wij zijn op zoek naar een orderpicker!

Kippie B.V. is een winkelbedrijf. Wat begon als een kleinschalige organisatie met verschillende poelierswinkels, is uitgegroeid tot een succesvolle franchiseformule. Kippie is vandaag de dag uitgegroeid tot een onderneming bestaande uit meer dan 45 grill- en maaltijdenwinkels en ruim 400 medewerkers. De unieke formule draait om kwaliteit, variatie en gemak. De lekkerste kant-en-klaarmaaltijden, grillproducten en vers belegde broodjes vormen het succes van Kippie. Nu zij wij voor ons distributiecentrum in Poeldijk op zoek naar een orderpicker.

Een fulltime functie
Wij zijn op zoek naar een orderpicker/magazijnmedewerker voor 40 uur per week. Als orderpicker verzamel je de bestellingen voor de winkels van Kippie. De orderpicker draagt zorg voor een efficiënt en zorgvuldig beheer van de voorraad en ziet toe op het gebruik van transportmiddelen volgens HACCP norm.

Daarnaast draagt hij/zij zorg voor het picken van DKW-, Non Food- en diepvriesartikelen volgens de richtlijnen van voedselveiligheid. Orders worden per klant (DKW, gekoeld en diepvries) gepickt. De orderpicker controleert de THT van de producten die hij/zij pickt en houdt rekening met de koelketen. Tevens draagt hij/zij zorg voor het afvinken van de gepickte artikelen, registratie van out of stock artikelen op de bestellijst en het noteren van eventueel alternatieve artikelen op de bestellijst.

Heb je MBO werk- en denkniveau en kennis van HACCP regelgeving? Dan is deze baan geschikt voor jou!


Wat mag je van ons verwachten?

- Een veelzijdige functie in een uitdagende omgeving
- Ruimte voor zelfontplooing en initiatief
- Werk in een flexibele, resultaatgerichte no-nonsence cultuur
- Mogelijkheid om te werken in een succesvolle organisatie die sterk in ontwikkeling is en dus veel kansen biedt
- Een uitdagende functie met een passend arbeidsvoorwaardenpakket

Solliciteren!

Je kunt solliciteren door een motivatie en je CV te mailen naar klantenservice@kippie.nl. Vermeld in het onderwerp van de email dat het gaat om de vacature orderpicker/magazijnmedewerker.
Laden
Laden