Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Wij zijn op zoek naar orderpickers!

Krijgsman Retail Services is een franchiseorganisatie met meer dan 55 grill- en maaltijdenwinkels en ruim 400 medewerkers. De huidige formule, "Kippie", draait om kwaliteit, variatie en gemak. De lekkerste kant-en-klaarmaaltijden, grillproducten en vers belegde broodjes vormen het succes van Kippie. Nu zijn wij voor ons gloednieuwe distributiecentrum in Waddinxveen op zoek naar orderpickers.


solliciteren bij kippieEen fulltime functie
Wij zijn op zoek naar een orderpicker/magazijnmedewerker voor 40 uur per week. Als orderpicker verzamel je de bestellingen voor de winkels van Kippie. 

De orderpicker controleert de THT van de producten die hij/zij pickt en houdt rekening met de koelketen. Tevens draagt hij/zij zorg voor het afvinken van de gepickte artikelen, registratie van out of stock artikelen op de bestellijst en het noteren van eventueel alternatieve artikelen op de bestellijst.

Wat bieden wij jou?

- Een veelzijdige functie met een passend arbeidsvoorwaardenpakket
- Ruimte voor zelfontplooing en initiatief
- Flexibele werkdagen in overleg met jou (ma-za)
- Dagelijks vaste pauzes om even bij te tanken
- Gloednieuwe moderne faciliteiten (ons hoofdkantoor is september 2020 opgeleverd)
- Regelmatig een vers gegrilde lunch met je collega's

Solliciteren!

Je kunt solliciteren door een motivatie en je CV te mailen naar m.budgen@krijgsmanfoodservice.nl. Vermeld in het onderwerp van de email dat het gaat om de vacature orderpicker/magazijnmedewerker.
Laden
Laden