Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Hoor jij binnenkort bij het Kippie-testteam?


Het schrijven van reviews over onze producten en diensten helpt niet alleen ons als organisatie, maar ook andere klanten! Als organisatie is Kippie constant bezig haar diensten en producten te perfectioneren. Al deze nuttige beoordelingen over de Kippiepannen, partyschotels, over onze winkels, etc. zijn voor ons erg veel waard. We zijn geïnteresseerd in jouw ervaringen en in jouw mening! Vandaar dat wij een Kippie-testteam samenstellen.

Heb je binnenkort iets te vieren? Meld je dan snel aan door het contactformulier in te vullen of door te mailen naar klantenservice@kippie.nl. Vertel ons wat bij voor speciale gelegenheid de Kippie-producten heel goed van pas zouden komen, waar je vandaan komt, wanneer je zou willen testen en met wie jij de Kippiepannen zou testen. Wie weet kiezen we jou uit als nieuwe Kippie-tester!

Wat verwachten we van een Kippie-tester:

Schrijf een tekst over jouw "Kippie-ervaring" van A tot Z en maak wat leuke foto's zodat wij dit op onze website en op onze Facebookpagina kunnen plaatsen. Je krijgt van ons een Kippiepan mee om thuis met vrienden/familie/buren/collega's/etc. te testen.


Evelien ging een weekendje weg en nam de snackpan XL mee!


Evelien ging een weekendje weg met ongeveer 30 personen. Als verrassing voor de groep regelde zij een snackpan XL om te testen. Maar liefst 30 kieskeurige personen versterkten ons testteam. Je leest hier wat zij van deze Kippiepan vonden...

Mieke organiseerde een tuinfeest voor vrienden en familie


"Zonder een Kippiepan is ons tuinfeest vast niets waard!"
vertelde Mieke in haar email aan de klantenservice. Ze werd uitgenodigd om het testteam te versterken. Met familie en vrienden testte zij de snackpan XL met 90 verschillende hapjes. Ben benieuwd wat zij hiervan vond? Je leest haar review hier!

Anne-Lize organiseerde een tuinfeest met de snackpan XL!


Zij had onze hapjes nog nooit geproefd... Dat kan natuurlijk niet! Na haar mailtje aan de klantenservice is zij uitgenodigd om het testteam van Kippie te versterken. Anne-Lize oprganiseerde een tuinfeest om de mensen te bedanken die haar hadden geholpen met verhuizen. Ben je benieuwd wat haar eerste Kippie-ervaring was? Je leest haar review hier!
een gezellig tuinfeestje met de kippiepan
klantervaring van de snackpan XL

Hennie testte voor haar blog de Kippiepan XL!


Hennie schrijft een blog voor de website www.tutje.nl. Ze schrijft over van alles en nog wat en deelt zaken die het leven leuk maken. Zij vond dat de Kippiepan hier zeker tussen hoorde te staan. Lees hier haar ervaringen en haar tips!

Drie studentes uit Nijmegen organiseerden een Oktoberfest voor vrienden. De snackpan XL kon niet ontbreken op het feestje!


"Een paar weken geleden hebben wij via de mail contact opgenomen met www.kippie.nl met de vraag of wij in hun kippie testteam mochten. Hun klantenservice was meteen enthousiast over onze aanmelding! Ben je benieuwd naar onze Kippie-ervaring en naar de leuke foto's van ons Oktoberfest? Lees dan snel verder!"
De snackpan XL is uitvoerig getest
Een Kippiepan testen op de camping!

Het receptieteam van een vakantiepark in Kamperland testte de kluifpan tijdens een werkoverleg


"Wat is een werkoverleg zonder de heerlijke kip van Kippie?" schreef het receptieteam van Vakantiepark de Schotsman. Daar hadden zij wel gelijk in, vonden wij. Vandaar dat zij onze kluifpan (met 80 hapjes) mochten testen tijdens een werkoverleg. Lees hier wat de 7 fijnproevers vonden van deze Kippiepan!

Lisa testte de gegrilde spareribs van Kippie op de verjaardag van haar vriendin


Naast alle kiphapjes, kluifjes en borrelhapjes wilden wij ook onze spareribs laten testen. Lisa meldde zich aan via onze Facebookpagina. Ze vierde de verjaardag van haar vriendin Tessa met veel vrienden familie en kennissen. Om deze verjaardag compleet te maken, zorgden wij voor de sparerib-pan op tafel. Lisa koos voor de spareribs gemarineerd met een zoete ketjapmarinade. Met een grote groep sparerib-liefhebbers werden de zoete spareribs van Kippie getest.

Lees hier de gehele review!
De spareribs van Kippie
Als verrassing een Kippiepan tijdens de vrijdagmiddag borrel!

Patrick verraste een klant met de snackpan XL


Patrick zag onze oproep over het zoeken van Kippie-testers op Facebook en stuurde ons een leuk mailtje. Hij wilde vanuit zijn bedrijf een klant verrassen met een Kippiepan. De vrijdagmiddag borrel zou het perfecte moment zijn om de snackpan XL te testen. Zo gezegd, zo gedaan...

Lees hier zijn verhaal!

Jess organiseerde een surpriseparty voor haar man die 40 werd. De snackpan XL kon natuurlijk niet ontbreken!


Hoe regel je, zonder dat het opvalt bij je partner, genoeg hapjes voor een surpriseparty met 50 genodigden? Een Kippiepan is de oplossing! "Het zou voor mij als organisatorisch talent (en vrouw van...) een hele kluif worden om alle hapjes ongezien te maken, en alle satéballen in de lucht te houden zonder dat mijn man het door zou hebben. En ik wilde niemand anders een middag de keuken insturen om voor 48 man ballen te draaien…" vertelt Jess.

Vandaar dat zij besloot om de Kippie klantenservice te mailen om te vragen of zij deel uit kon maken van het Kippie-testteam. Lees hier haar verhaal over de snackpan XL!
Jess testte de snackpan XL
Wendy testte de kip satépan

Wendy had een makkie op de verjaardag van haar zoontje: mede door de satépan van Kippie!


De verjaardag van Joao (het zoontje van Wendy) stond op de planning. Hij werd 8 jaar. Dit moest natuurlijk gevierd worden vond zijn moeder! Wendy besloot ons te schrijven met de hoop toe te treden tot ons testpanel.

"Normaal gesproken zetten we zelf de BBQ aan met zijn verjaardag, maar nu willen we het onszelf makkelijk maken. Mede omdat we het dit jaar op de verjaardag zelf vieren (woensdag 5 juli). Uiteraard willen we wel gewoon dat iedereen lekker kan blijven eten." schreef Wendy.

Wendy mocht van ons de satépan uittesten met haar vrienden en familie. In haar blog lees je hoe zij de Kippiepan heeft ervaren!

De snackpan maakte Donny's housewarming compleet


Donny stuurde ons een leuk mailtje met de reden waarom hij een Kippiepan wilde testen. Hij gaf een housewarming voor vrienden, familie en kennissen en was nog op zoek naar lekkere en vooral gemakkelijke hapjes. De snackpan XL leek hem perfect...

Lees hier zijn ervaringen!
Donny testte de snackpan XL
Carola testte de minisate/ballenpan

Carola is onze eerste Kippie-tester en beoordeelde de minisaté/ballenpan


Na onze eerste oproep op Facebook over het zoeken van Kippie-testers stuurde Carola uit Papendrecht ons een privébericht. Zij vertelde dat haar zoon 18 was geworden en dat zij dit ging vieren met vrienden en familie in de tuin. Een goede gelegenheid om een Kippiepan te testen, vonden wij! De minisaté/ballenpan zou het verjaardagsfeest van haar zoon natuurlijk compleet maken.

Lees hier de Kippiepan-ervaring van Carola en haar familie.
Laden
Laden