Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Hoor jij binnenkort bij het Kippie-testteam?


Het schrijven van reviews over onze producten en diensten helpt niet alleen ons als organisatie, maar ook andere klanten! Als organisatie is Kippie constant bezig haar diensten en producten te perfectioneren. Al deze nuttige beoordelingen over de Kippiepannen, partyschotels, over onze winkels, etc. zijn voor ons erg veel waard. We zijn geïnteresseerd in jouw ervaringen en in jouw mening! Vandaar dat wij een Kippie-testteam samenstellen.

Heb je binnenkort iets te vieren? Meld je dan snel aan door het contactformulier in te vullen of door te mailen naar klantenservice@kippie.nl. Vertel ons wat bij voor speciale gelegenheid de Kippie-producten heel goed van pas zouden komen, waar je vandaan komt, wanneer je zou willen testen en met wie jij de Kippiepannen zou testen. Wie weet kiezen we jou uit als nieuwe Kippie-tester!

Wat verwachten we van een Kippie-tester:

Schrijf een tekst over jouw "Kippie-ervaring" van A tot Z en maak wat leuke foto's zodat wij dit op onze website en op onze Facebookpagina kunnen plaatsen. Je krijgt van ons een Kippiepan mee om thuis met vrienden/familie/buren/collega's/etc. te testen.


Carola testte de minisate/ballenpan

Carola is onze eerste Kippie-tester en beoordeelde de minisaté/ballenpan


Na onze eerste oproep op Facebook over het zoeken van Kippie-testers stuurde Carola uit Papendrecht ons een privébericht. Zij vertelde dat haar zoon 18 was geworden en dat zij dit ging vieren met vrienden en familie in de tuin. Een goede gelegenheid om een Kippiepan te testen, vonden wij! De minisaté/ballenpan zou het verjaardagsfeest van haar zoon natuurlijk compleet maken.

Lees hier de Kippiepan-ervaring van Carola en haar familie.
Laden
Laden