Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Spareribs ketjap

Art nr. C4160
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Enkel afhalen
  • Iedere dag vers gegrild in onze winkels
  • Kant en klaar, gemakkelijk opwarmen in de magnetron of oven
  • Afhalen in één van onze winkels
  • Voor de echte kluifliefhebbers
  • Heerlijk gemarineerd met een zoete ketjap marinade
Onze spareribs zijn erg populair bij de klanten. De spareribs worden iedere dag vers gegrild in onze winkels. Deze ribs zijn zoet van smaak. Ze zijn gemarineerd met een lekkere ketjapmarinade. De spareribs van Kippie zijn los in onze winkels  verkrijgbaar. Je kunt deze zoete spareribs ook online
Prijs
€ 0,00
incl. BTW
Dit product kan niet online worden besteld.
Omschrijving
Onze spareribs zijn erg populair bij de klanten. De spareribs worden iedere dag vers gegrild in onze winkels. Deze ribs zijn zoet van smaak. Ze zijn gemarineerd met een lekkere ketjapmarinade. De spareribs van Kippie zijn los in onze winkels verkrijgbaar. Je kunt deze zoete spareribs ook online bestellen.

Allergenen:

De zoete spareribs bevatten de allergenen: gluten, soja, mosterd en kan sporen van noten en pinda's bevatten. De spareribs zijn van varkensvlees.

Bereiding:

De spareribs van Kippie zijn kant en klaar. Enkel even opwarmen en je kunt ervan smullen! Opwarmen kan in de magnetron (ongeveer drie minuten op het volle vermogen) of in de oven (ongeveer 15 minuten op 130 graden in de papieren ovenzak).

Hoeveelheid per persoon:

Wat je per persoon eet kan heel verschillend zijn. Wij rekenen ongeveer 500 gram spareribs per persoon. Ben je een grote eter? Dan schep je vast wat meer op!

Prijs:

De verkoopprijs van de spareribs kan per winkel verschillen. De spareribs zijn in de meeste winkels €8,50 per pond.

Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden