Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Onze openinsgtijden tijdens de feestdagen

Al onze winkels zijn op zondag gesloten. Dit geldt ook tijdens de feestdagen. Zaterdag 23 december en zaterdag 30 december zijn al onze winkels geopend en de medewerkers zorgen er die dagen voor dat alle producten voor je klaarstaan! Reserveer op tijd, want zowel voor de kerstproducten als voor de Kippiepannen geldt: op=op. Er is een beperkte voorraad aanwezig in de winkels.

  • Iedere dag vers gegrild
  • Kant en klaar
  • Goed houdbaar
aangepaste openingstijden tijdens de kerstdagen

Extra afhaalmomenten

Als extra service hebben enkele winkels een afhaalmoment op de eerste of op tweede kerstdag. Een gedeelte van de dag zal de winkel geopend zijn en kunnen bestellingen worden afgehaald.

Op onze winkelpagina vind je per locatie contact- en adresgegevens. Ook vind je op deze pagina's per winkel de aangepaste openingstijden tijdens de kerstdagen.

houdbaarheid van de kippiepan

Houdbaarheid van de gegrilde producten en Kippiepannen

De producten worden op de dag van afhalen allemaal vers gegrild in de winkels. Zo kan er voor een goede houdbaarheid van de producten worden gezorgd. De hapjes, maaltijden en andere gegrilde producten zijn onder gekoelde omstandigheden 4 dagen prima houdbaar. Uiteraard kunnen de producten ook worden ingevroren, maar 4 dagen bewaren in de koelkast is geen probleem en raden wij aan!

houdbaarheid van de kippie kerstproducten

Houdbaarheid van de kerstproducten

Onze kerstproducten (kalkoenen, rollades, maïskippen en parelhoenders) zijn voorgegaard en vacuüm verpakt. Hierdoor zijn deze producten erg lang houdbaar. De kerstproducten kunnen tot eind januari 2018 in de koelkast bewaard worden. Mocht je de producten toch langer willen bewaren, is invriezen ook nog mogelijk!


Vragen?


We hopen je hiermee voldoende informatie te hebben gegeven over onze aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen en over de houdbaarheid van onze (kerst)producten. Mochten er toch onduidelijkheden zijn, kun je altijd contact met ons opnemen.

Laden
Laden