Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Onze openingstijden en bezorgdagen tijdens de feestdagen

Al onze winkels zijn op zondag gesloten. Dit geldt ook tijdens de feestdagen. Ook zijn de meeste winkels Eerste Kerstdag, Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag gesloten.

Voor de exacte openingstijden per winkel kun je het beste een kijkje nemen om onze winkelpagina's.

Reserveer op tijd, want zowel voor de kerstproducten als voor de Kippiepannen geldt: op=op. Er is een beperkte voorraad aanwezig in de winkels.

aangepaste openingstijden tijdens de kerstdagen

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen


Het kan zo zijn dat op zaterdag 5 december, donderdag 24 december en donderdag 31 december andere openingstijden dan normaal worden gehanteerd in onze winkels. Dit in verband met Sinterklaas, kerst- en oudjaarsavond. 

Op onze winkelpagina vind je per locatie contact- en adresgegevens. Ook vind je op deze pagina's per winkel de aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen.


kippie bezorgen kerst en oud en nieuw

Bezorgen tijdens de feestdagen

Kippie bezorgt Kippiepannen en kalkoenen aan huis. Normaliter bezorgen wij op donderdag, vrijdag en zaterdag aan huis. Tijdens de feestdagen zijn er extra bezorgmogelijkheden.

Hieronder vind je een schema van onze extra bezorgdagen en aangepaste tijdvakken.
Let op: bezorging voor deze week zit helas al helemaal vol! Afhalen in de winkels kan nog wel.
Image title

Vanwege de houdbaarheid van onze producten kun je alles met een gerust hart eerder thuis laten bezorgen voor de feestdagen. Zo spreiden we de drukte!

houdbaarheid van de kippie producten

Houdbaarheid van de producten

Onze kerstproducten kun je met een gerust hart thuis laten bezorgen. Om de drukte te vermijden kun je deze ook eerder laten bezorgen of afhalen in de winkel. De kerstproducten zijn gegaard en vacuüm verpakt waardoor deze zelfs tot eind januari 2021 goed te bewaren zijn in de koelkast.

De inhoud van de Kippiepannen is 4 dagen goed te bewaren in de koelkast. Invriezen is eventueel ook mogelijk. Heb je de Kippiepan nodig op Sinterklaas, Kerst of oudejaardavond? Dan kun je deze gerust eerder thuis laten bezorgen of afhalen om drukte te vermijden.


Vragen?

We hopen je hiermee voldoende informatie te hebben gegeven over onze aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen, het bezorgen tijdens de feestdagen en over de houdbaarheid van onze (kerst)producten. Mochten er toch onduidelijkheden zijn, kun je altijd contact met ons opnemen.

Laden
Laden