Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Onze openinsgtijden en bezorgdagen tijdens de feestdagen

Al onze winkels zijn op zondag gesloten. Dit geldt ook tijdens de feestdagen. Maandag 24 december en maandag 31 december zijn al onze winkels geopend en de medewerkers zorgen er die dagen voor dat alle producten voor je klaarstaan! Reserveer op tijd, want zowel voor de kerstproducten als voor de Kippiepannen en Kippieboxen geldt: op=op. Er is een beperkte voorraad aanwezig in de winkels.

aangepaste openingstijden tijdens de kerstdagen

Aangepaste openingstijden

Het kan zo zijn dat op maandag 24 december en maandag 31 december andere openingstijden dan normaal worden gehanteerd in onze winkels. Dit in verband met kerst- en oudjaarsavond. 

Op onze winkelpagina vind je per locatie contact- en adresgegevens. Ook vind je op deze pagina's per winkel de aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen.

Alle winkels zijn op nieuwjaarsdag gesloten.

kippie bezorgen kerst en oud en nieuw

Bezorgen op zaterdag 22 of 29 december

Zaterdag 22 december is onze laatste bezorgdag voor de kerstdagen en zaterdag 29 december is onze laatste bezorgdag voor oudjaarsavond.

Er wordt die dagen tussen 08:00 en 14:00 thuisbezorgd. 

Vanwege de houdbaarheid van onze producten kun je alles met een gerust hart thuis laten bezorgen voor de feestdagen.

houdbaarheid van de kippie producten

Houdbaarheid van de producten

Onze kerstproducten kun je met een gerust hart thuis laten bezorgen. Om de drukte te vermijden kun je deze ook eerder laten bezorgen of afhalen in de winkel. De kerstproducten zijn gegaard en vacuüm verpakt waardoor deze zelfs tot eind januari 2019 goed te bewaren zijn in de koelkast.

Ook de Kippieboxen kun je gerust eerder thuis laten bezorgen of afhalen in de winkel. De boxen worden verpakt onder beschermde atmosfeer waardoor een langere houdbaarheid gehaald kan worden. De kippieboxen zijn bij levering minimaal 5 dagen houdbaar.

De inhoud van de Kippiepannen is 4 dagen goed te bewaren in de koelkast. Invriezen is eventueel ook mogelijk. Heb je de Kippiepan nodig op oudejaardavond? Dan kun je deze gerust eerder thuis laten bezorgen of afhalen.


Vragen?

We hopen je hiermee voldoende informatie te hebben gegeven over onze aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen, het bezorgen tijdens de feestdagen en over de houdbaarheid van onze (kerst)producten. Mochten er toch onduidelijkheden zijn, kun je altijd contact met ons opnemen.

Laden
Laden