Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Onze openinsgtijden tijdens de feestdagen

Al onze winkels zijn op zondag gesloten. Dit geldt ook tijdens de feestdagen. Maandag 24 december en maandag 31 december zijn al onze winkels geopend en de medewerkers zorgen er die dagen voor dat alle producten voor je klaarstaan! Reserveer op tijd, want zowel voor de kerstproducten als voor de Kippiepannen geldt: op=op. Er is een beperkte voorraad aanwezig in de winkels.

Tip: onze kerstproducten zijn gegaard en vacuüm verpakt. Hierdoor zijn deze producten in de koelkast tot eind januari houdbaar. Ontloop de drukte en kom deze producten gerust een week van tevoren ophalen in één van onze winkels of laat de producten eerder thuis bezorgen!

  • Iedere dag vers gegrild
  • Kant en klaar
  • Goed houdbaar
aangepaste openingstijden tijdens de kerstdagen

Aangepaste openingstijden

Het kan zo zijn dat op maandag 24 december en maandag 31 december andere openingstijden dan normaal worden gehanteerd in onze winkels. Dit in verband met kerst- en oudjaarsavond. 

Op onze winkelpagina vind je per locatie contact- en adresgegevens. Ook vind je op deze pagina's per winkel de aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen.

houdbaarheid van de kippiepan

Houdbaarheid van de gegrilde producten en Kippiepannen

De producten worden op de dag van afhalen allemaal vers gegrild in de winkels. Zo kan er voor een goede houdbaarheid van de producten worden gezorgd. De hapjes, maaltijden en andere gegrilde producten zijn onder gekoelde omstandigheden 4 dagen prima houdbaar. Uiteraard kunnen de producten ook worden ingevroren, maar 4 dagen bewaren in de koelkast is geen probleem en raden wij aan!

houdbaarheid van de kippie kerstproducten

Houdbaarheid van de kerstproducten

Onze kerstproducten (kalkoenen, rollades, maïskippen en parelhoenders) zijn voorgegaard en vacuüm verpakt. Hierdoor zijn deze producten erg lang houdbaar. De kerstproducten kunnen tot eind januari 2019 in de koelkast bewaard worden. Mocht je de producten toch langer willen bewaren, is invriezen ook nog mogelijk!


Vragen?

We hopen je hiermee voldoende informatie te hebben gegeven over onze aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen en over de houdbaarheid van onze (kerst)producten. Mochten er toch onduidelijkheden zijn, kun je altijd contact met ons opnemen.

Laden
Laden