Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Nieuwe winkel: Kippie Tilburg - Wagnerplein

donderdag 21 februari 2019
Op donderdag 4 april 2019 opent Kippie een tweede winkel in Tilburg. Naast de winkel in winkelcentrum Westermarkt zal een Kippie-winkel in winkelcentrum Wagnerplein haar deuren openen. Etïen en Muriel zijn eigenaar en kunnen niet wachten van start te gaan. Op de dag van de opening zullen er knallende aanbiedingen zijn!

Over enkele weken zal de verbouwing in winkelcentrum Wagnerplein van start gaan. Er wordt gewerkt aan een gloednieuwe Kippie-winkel. Etiën en Muriel zijn nu beide aan het werk in hun bestaande winkel: Kippie Tilburg - Westermarkt en kunnen niet wachten om hun tweede uitdaging aan te gaan.

"We zijn een goed team en kunnen niet wachten om onze tweede Kippie-winkel te openen. Kippie Tilburg - Westermarkt is een succes en samen willen we Kippie Tilburg - Wagnerplein ook tot een succes maken."
vertelt Etiën Lommers.

Openingsaanbiedingen

Er wordt flink uitgepakt met acties in de openingsweken en op de dag van de opening zelf. "Op donderdag 4 april geven wij 50 gratis partyschotels weg aan de eerste klanten en delen wij tussen 14:00 en 15:00 uur gratis grote kippenpoten uit om te proeven!" vertelt Etiën.

Op de Facebookpagina van Kippie Tilburg - Wagnerplein zullen de overige aanbiedingen worden gecommuniceerd. Houdt ook goed de plaatselijke krant in de gaten!

Kippie Tilburg Wagnerplein, opening donderdag 4 april om 09:00 uur, Wagnerplein 45, 5011LR Tilburg
Laden
Laden