Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Nieuwe winkel: Kippie Spijkenisse!

woensdag 20 juli 2016
We hebben groot nieuws: Kippie gaat haar 36ste winkel openen! Deze winkel zal zich vestigen in Spijkenisse. Adres: Stadhuispassage 1A, tegenover de Hema. Lesley Droog zal de winkel gaan runnen en hoopt er een enorm succes van te maken. 

Image titleDe precieze openingsdatum is nog niet bekend. Kippie Spijkenisse zal hoogstwaarschijnlijk eind september haar deuren openen aan de Stadshuispassage. Lesley kan niet wachten om te beginnen.

"Het lijkt me al jaren erg leuk om mijn eigen Kippie winkel te beginnen. Ik heb altijd met erg veel plezier in verschillende winkels gewerkt. Zo kwam je me tegen in Delft en ben ik tot op heden bedrijfsleider bij Kippie Rotterdam - IJsselmonde."
vertelt Lesley Droog.

De voorbereidingen voor de nieuwe winkel, Kippie Spijkenisse, worden getroffen. Lesley is ook al druk in de weer met de promotie.

"De Facebookpagina van Kippie Spijkenisse is al aangemaakt! Mensen kunnen de pagina volgen en op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en up-dates. Ook gaan we voor de opening al leuke win-acties plaatsen!"
vertelt hij enthousiast.

Kippie Spijkenisse is ook nog op zoek naar personeel. Er wordt gezocht naar zowel parttime als fulltime medewerk(st)ers. Je kunt een kijkje nemen op de vacature-pagina voor meer informatie!Laden
Laden