Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Nieuwe winkel: Kippie Schiedam!

dinsdag 3 oktober 2017
Op 9 november 2017 opent Kippie Schiedam. Er heeft een grondige verbouwing plaats gevonden, maar met een mooi resultaat! Kippie Schiedam opent in de compleet vernieuwde huisstijl. De winkel heeft een frisse, moderne en rustige uitstraling. Uiteraard zal de toonbank iedere dag gevuld zijn met de lekkerste producten...

Kippie Schiedam kun je vanaf 9 november vinden in winkelcentrum Spaland. Gerwin van den Berg opent daar na lang wachten zijn eigen Kippie-winkel. "Ik wilde altijd al erg graag mijn eigen kippenwinkel beginnen. Voor die tijd heb ik meegelopen in verschillende filialen van Kippie. Zo heb ik ervaring opgedaan in Hoogvliet, Hellevoetsluis en in Hoofddorp. Nu is het tijd om mijn eigen zaak op de kaart te zetten. We gaan knallen!" aldus Gerwin.

Knallen gaan we zeker in Schiedam. Er zijn vele openingsacties. De eerste 50 klanten ontvangen een gratis partyschotel, de eerste dagen ontvangt iedere klant een gratis stuk grillworst en alle vers belegde broodjes zijn scherp afgeprijsd! Voor meer informatie over deze acties en om op de hoogte te blijven van andere acties, kun je het beste de Facebookpagina van Kippie Schiedam in de gaten houden. 

"Wij zoeken nog gemotiveerd parttime en fulltime personeel. Mocht iemand interesse hebben kan er een motivatiebrief en een CV gemaild worden naar schiedam@kippie.nl!"
vertelt Gerwin.

Het adres van de Kippie-winkel in Schiedam:
Hof van Spaland 27
3121 CA Schiedam

Opening: donderdag 9 november om 09:00 uur!
Laden
Laden