Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Nieuwe winkel: Kippie Gorinchem!

vrijdag 12 januari 2018
Leendert heeft al erg veel ervaring bij Kippie. Hij is voorheen eigenaar geweest van Kippie Gouda. Die winkel is sinds kort overgenomen. In februari opent Leendert een nieuwe winkel in winkelcentrum Piazza te Gorinchem. Hij staat te popelen!

Image title  "Ik heb al erg veel ervaring bij Kippie. Ik ben begonnen als winkelmedewerker bij Kippie Gouda. Na een aantal jaren werkervaring heb ik die winkel overgenomen. Nu is het tijd voor een andere, nieuwe uitdaging. Ik ga een geheel nieuwe winkel openen in Gorinchem! Hier ben ik erg trots op en ik kan niet wachten om daar aan de slag te gaan." vertelt Leendert de Wit, eigenaar van Kippie Gorinchem.

De winkel opent met verschillende spetterende openingsacties. Er worden heerlijke grillworsten, partyschotels en vers gegrilde kippenpoten (gratis!) weggegeven. Ook zijn er andere leuke aanbiedingen verkrijgbaar in de winkel.

Het assortiment zal uiteenlopen van gegrilde (kip)producten, tot vers belegde broodjes, kant en klaar maaltijden en uiteraard de bekende Kippiepannen.

Opening Kippie Gorinchem: 8 februari, Schoutstraat 39, 4204 BB Gorinchem, winkelcentrum Piazza
Laden
Laden