Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Nieuwe winkel: Kippie Eindhoven

dinsdag 15 oktober 2019
Er is op dit moment een grote verbouwing aan de gang in winkelcentrum Woensel. Op donderdag 24 oktober opent Kippie Eindhoven haar deuren! Vanaf dan zal de toonbank iedere dag gevuld worden met heerlijke kant en klaar producten van top kwaliteit. Kom je langs in de winkel om alles te proeven?

Roland van de Laarschot en Jeroen van de Laarschot zijn de nieuwe eigenaren van Kippie Eindhoven. Op dit moment runnen zij een delicatessenzaak in Beek en Donk en hebben dus erg veel ervaring in de sector. Na het meelopen in verschillende bestaande Kippie-winkels kunnen zij niet wachten hun eigen Kippie-zaak te openen!

"We kijken er al lang naar uit om onder de vlag van Kippie aan de slag te gaan! Wij vinden het geweldig om de klanten iedere dag te kunnen voorzien van heerlijke producten en hapjes."
vertelt Roland.

Verschillende aanbiedingen voor de opening

Om de opening te vieren zijn er verschillende spetterende acties. Zo worden er 50 gratis partyschotels met 30 hapjes uitgedeeld aan de eerste 50 klanten bij besteding vanaf 10 euro en worden er gratis grote kippenpoten uitgedeeld op de dag van de opening tussen 14:00 en 15:00 uur.

Vanaf de opening en de weken erna zijn er nog vele aanbiedingen. Houdt hiervoor de Facebookpagina van Kippie Eindhoven goed in de gaten!

Kippie Eindhoven, opening donderdag 24 oktober om 09:00 uur, Woensel 57, 5625 AC Eindhoven.


Image title
Laden
Laden