Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Nieuwe winkel: Kippie Dordrecht Centrum!

vrijdag 2 februari 2018
Kippie Dordrecht - Sterrenburg is al een succes. Dordrecht is een stad met veel inwoners, vandaar dat nu de tweede winkel wordt geopend om zo alle klanten te kunnen bedienen. Kippie Dordrecht - Centrum zal op 14 maart 2018 geopend worden aan de Achterom. Naast de Bakker Bart en Albert Heijn vindt men dadelijk een gloednieuwe Kippie-winkel!

De nieuwe winkel in Dordrecht zal worden geopend in de vernieuwde huisstijl van Kippie. Deze huisstijl is fris en eigentijds. 

Het assortiment van Kippie bestaat uit gegrilde (kip)producten zoals kipsaté, drumsticks, borrelhapjes en spareribs, maar ook uit complete maaltijden zoals nasi, bami, loempia's tortilla's, rotirollen en uit vers belegde broodjes. De toonbank zal van maandag tot en met zaterdag gevuld zijn met de lekkerste kant-en-klaar producten. 

Erg bekend in Dordrecht en omstreken is de Kippiepan. Dit zijn elektrische pannen gevuld met hapjes en/of maaltijden naar keuze. Dé oplossing voor iedere feestelijke gelegenheid. Je hoeft namelijk niet uren in de keuken te staan om heerlijke hapjes op tafel te zetten. Kippie en de pannen doen al het werk. Even opwarmen 30 minuten en aanvallen maar!

De inwoners van de binnenstad van Dordrecht kunnen vanaf 14 maart ook genieten van de kant-en-klaar producten van topkwaliteit van Kippie.

Opening Kippie Dordrecht - Centrum: 14 maart, Achterom 14B, 3311 KC Dordrecht

Laden
Laden