Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Nieuwe winkel: Kippie Alphen aan den Rijn

dinsdag 15 januari 2019
Op 28 februari 2019 opent Kippie Alphen aan den Rijn haar deuren. Meindert Jan de Graaf is de trotse eigenaar. De dag van de opening zijn er scherpe acties. Ook de weken erna zijn er nog veel aanbiedingen. Je vind hier meer informatie.

De winkel zal openen in het oude pand van de slager in winkelcentrum De Aarhof. Over enkele weken wordt daar een gloednieuwe Kippie-winkel gebouwd. Meindert Jan kan niet wachten om de deuren van de winkel te openen en aan de slag te gaan!

"Tot januari heb ik altijd mijn eigen viskraam gehad op de markt in Zwijndrecht. Toen ik de kans kreeg om via Kippie mijn eigen winkel te openen, heb ik dit met beide handen aangegrepen! Binnenkort is Alpen aan den Rijn een mooie kipwinkel rijker."
vertelt Meindert Jan de Graaf trots.

Openingsacties

"In onze openingsweken gaan wij flink stunten."
vertelt Meinder Jan. Zo krijgen de eerste 50 klanten op de dag van de opening een gratis partyschotel en worden er op 28 februari tussen 14:00 en 15:00 uur gratis grote kippenpoten uitgedeeld.
Ook zijn er de weken na de opening nog vele aanbiedingen. "Hiervoor kun je het beste onze Facebookpagina en de plaatselijke krant in de gaten houden." vertelt de eigenaar van Kippie Alphen aan den Rijn.

Kippie Alphen aan den Rijn, opening donderdag 28 februari om 09:00 uur, De Aarhof 72, 2406 BT Alphen aan den Rijn
Laden
Laden