Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Nieuwe eigenaar Kippie Zwijndrecht

dinsdag 16 augustus 2016
Na jaren met veel plezier bij Kippie Zwijndrecht te hebben gewerkt, neemt Sander Bovée afscheid van zijn winkel. Hij zal een nieuwe Kippie winkel openen in Breda (waarover je later meer leest). Arjan 't Hoen zal de succesvolle winkel van Sander overnemen.

Voor de mensen uit de Drechtsteden is Kippie waarschijnlijk een bekend begrip. De grill- en maaltijdenwinkels hebben hun bekendheid te danken aan de heerlijke verse hapjes en aan de populaire Kippiepannen die tegenwoordig niet te missen zijn op een feestje.

Ook in Zwijndrecht heeft Kippie een succesvolle winkel. Deze wordt tot medio oktober gerund door Sander Bovée. Daarna zal Arjan 't Hoen het succes voortzetten.

"Ik vind het concept 'Kippie' erg inspirerend. Ik werk nu enige tijd met veel plezier bij Kippie Rotterdam - Hoogvliet. Ik heb daar veel geleerd en kwam al snel tot de ontdekking dat ik erg graag een eigen winkel wil runnen. Het klaarmaken van de verse producten, het helpen van de mensen en het motiveren van personeel spreken mij erg aan." aldus Arjan, de nieuwe eigenaar van Kippie Zwijndrecht.

Sander geeft met veel vertrouwen het stokje over aan Arjan. Sander zal medio oktober een nieuwe winkel openen in het centrum Breda. Hier kun je later meer over lezen.
Laden
Laden