Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Nieuwe eigenaar Kippie Rijssen!

maandag 2 september 2019
Per september wordt Kippie Rijssen overgenomen door Michel van den Broek. Op maandag 2 september is de winkel één dag gesloten, maar op dinsdag 3 september zal Kippie Rijssen spectaculair heropenen. Dit doen zij door onder andere iedere dag gratis Kippiepannen weg te geven!

Om de heropening en de overname van Kippie Rijssen te vieren zijn er verschillende spetterende aanbiedingen bedacht. Zo worden er van 3 t/m 7 september iedere dag 10 snackpannen weggegeven aan de eerste klanten. Ook zijn onder andere de kippenpoten, belegde stokbroden, spareribs en de verschillende maaltijden in de aanbieding. Voor de exacte acties kun je het beste de Facebookpagina van de kipwinkel in Rijssen in de gaten houden.

Nieuwe franchisenemer


Michel van den Broek is de nieuwe ondernemer van Kippie Rijssen. Hij heeft het afgelopen jaar al erg veel ervaring opgedaan bij Kippie. Hij heeft in verschillende vestigingen door heel het land meegewerkt.

“Ik kan niet wachten om in Rijssen aan de slag te gaan. We gaan de overname goed vieren en we hopen heel veel (nieuwe) klanten te mogen verwelkomen in de winkel!”
vertelt Michel enthousiast.

Kippie Rijssen vind je in het centrum van Rijssen. Het adres is Haarstraat 39, 7462 AK Rijssen.

Image title

Image title

Image title
Laden
Laden