Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Nieuwe eigenaar Kippie Nijmegen!

dinsdag 1 oktober 2019
Per oktober is Kippie Nijmegen overgenomen door Arno en Ingrid Kruisbergen. Voorheen was Kippie Nijmegen eigendom van Kippie B.V. en zal nu verder gaan als franchise-locatie. Om dit te vieren zijn er heerlijke acties bedacht. Zorg dat je dit niet mist!

Om de overname van te vieren zijn er verschillende spetterende aanbiedingen bedacht. Zo kun je van 30 september t/m 26 oktober verschillende Kippie-pakketten en complete rijsttafels scoren.

Nieuwe franchisenemers

Kippie is een franchiseorganisatie. Arno en Ingrid Kruisbergen zijn de nieuwe eigenaren van de grill- en maaltijdenwinkel in winkelcentrum Dukenburg. Zij hebben de afgelopen periode ervaring opgedaan bij andere Kippie-winkels en konden niet wachten om zelf aan de slag te gaan.

“Ik kan niet wachten om in Nijmegen aan de slag te gaan. We gaan de overname goed vieren en we hopen heel veel (nieuwe) klanten te mogen verwelkomen in de winkel!”
vertelde Arno enthousiast.

Kippie Nijmegen vind je in winkelcentrum Dukenburg. Het adres is Zwanenveld 9035A, 6538 SE Nijmegen.overname acties bij kippie nijmegen
Laden
Laden