Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Nieuws

 • Kippie opent in nieuwe stijl 20-2-2017
  Nog ruim een maand en dan is het zo ver. Kippie Papendrecht gaat verhuizen naar een mooi en nieuw pand. De winkel zal verhuizen naar Meentpassage nummer 12, tegenover waar zij nu al zitten. Dit is het oude pand van de Jamin. De nieuwe winkel zal anders zijn dan wij gewend zijn...
 • Nieuwe winkel: Kippie Hoogezand! 5-1-2017
  Het is zo ver: Kippie verspreidt zich meer en meer door heel Nederland. Eind deze maand zal Kippie Hoogezand haar deuren openen. Mensen uit Groningen en omstreken kunnen nu ook genieten van onze gegrilde producten, vers belegde broodjes en populaire Kippiepannen.

 • Kippie van het jaar 2016 29-11-2016

  Het einde van 2016 nadert, de feestdagen staan weer voor de deur. Kippie Doetinchem start deze laatste, drukke maar vooral gezellige periode van het jaar met extra positiviteit: de winkel is namelijk verkozen tot Kippie van het jaar 2016!

 • Kippie Leiderdorp gaat verhuizen! 17-11-2016
  Dit jaar heeft Kippie er al vele verbouwingen, verhuizingen en openingen van (nieuwe) winkels op zitten. Nu is het de beurt aan Kippie Leiderdorp. Dit jaar nog zal de winkel gaan verhuizen. Winkelhof 95 wordt omgetoverd tot een prachtige Kippie-winkel die 8 december aanstaande geopend zal worden!
 • Kippie blijft groeien 15-11-2016
  De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met verbouwingen, openingen van nieuwe winkels en openingen/verhuizingen van bestaande winkels. Denk aan de heropening van Kippie Heerhugowaard, de heropening van Kippie Hellevoetsluis, de opening van Kippie Spijkenisse, de opening van Kippie Breda en de verhuizing van Kippie Den Bosch!
 • Kippie Heerhugowaard gaat verbouwen! 26-9-2016
  Het is eindelijk zo ver, ook Kippie Heerhugowaard ondergaat binnenkort een make-over. De winkel zal in de maand oktober compleet verbouwd worden en worden omgetoverd tot een frisse, nieuwe Kippie-winkel.

 • Kippie Hellevoetsluis gaat verbouwen! 22-9-2016
  Kippie Hellevoetsluis is natuurlijk al een groot succes. Toch is de huidige winkel aan de 'kleine' kant. De winkel is tot op heden niet voor niets de kleinste Kippie-winkel... Daar gaat binnenkort iets aan veranderen. Kippie Hellevoetsluis ondergaat in oktober een grote verbouwing en zal enorm gaan uitbreiden!

 • Nieuwe winkel: Kippie Veenendaal! 14-9-2016
  Binnenkort openen wij onze nieuwe vestiging in Veenendaal. Adres: Hoofdstraat 113, aan de Scheepjeshof. Voor deze winkel zijn wij op zoek naar een enthousiaste ondernemer. Ben jij de nieuwe franchisenemer van Kippie Veenendaal?!

 • Opening Kippie Spijkenisse 2-9-2016
  De officiële opening van Kippie Spijkenisse is bekend! Zorg dat je er snel bij bent, want er zijn vele leuke openingsacties.

 • Nieuwe winkel: Kippie Breda! 22-8-2016
  Met trots mogen wij je vertellen dat wij onze 37ste winkel gaan openen, namelijk Kippie Breda! In Brabant is Kippie al een redelijk bekend begrip. In Bergen op Zoom, Den Bosch, Roosendaal en Tilburg zijn onze grill- en maaltijdenwinkels al te vinden. Breda miste nog in dit rijtje. We zijn enorm blij dat we Kippie Breda later dit jaar mogen openen.

 • Nieuwe eigenaar Kippie Zwijndrecht 16-8-2016
  Na jaren met veel plezier bij Kippie Zwijndrecht te hebben gewerkt, neemt Sander Bovée afscheid van zijn winkel. Hij zal een nieuwe Kippie winkel openen in Breda (waarover je later meer leest). Arjan 't Hoen zal de succesvolle winkel van Sander overnemen.

 • Kippie Den Bosch gaat verhuizen! 29-7-2016
  Kippie is al jaren een bekend begrip in Den Bosch. De grill- en maaltijdenwinkel is te vinden in winkelcentrum Helftheuvel. Binnenkort zal Kippie Den Bosch verhuizen van Helftheuvelpassage nummer 116 naar nummer 254.

 • Nieuwe winkel: Kippie Spijkenisse! 20-7-2016
  We hebben groot nieuws: Kippie gaat haar 36ste winkel openen! Deze winkel zal zich vestigen in Spijkenisse. Adres: Stadhuispassage 1A, tegenover de Hema. Lesley Droog zal de winkel gaan runnen en hoopt er een enorm succes van te maken. 

 • Nieuwe eigenaar Kippie Papendrecht 18-7-2016
  Corwin heeft 2,5 jaar lang hard gewerkt bij onze winkel in Gouda. Met veel plezier heeft hij de winkel tot een groot succes gebracht. Nu gaat hij de uitdaging aan in Papendrecht. Vanaf 22 augustus neemt hij de winkel van Marylou over.

 • Nieuwe eigenaar Kippie Gouda 15-7-2016
  Corwin Vlot, de eigenaar van Kippie Gouda, wordt binnenkort opgevolgd door zijn trouwe assistent bedrijfsleider Leendert. Leendert gaat na 2,5 jaar hard werken de winkel overnemen en hij heeft hier erg veel zin in!

 • Nieuwe producten in Kippie webwinkel 23-6-2016
  Op 25 april 2016 kwam Kippie online met een nieuwe webshop. Daar zijn erg veel positieve reacties op verschenen. De webshop draait nu bijna 2 maanden. Daarom vindt Kippie het tijd voor wat vernieuwing in het web-assortiment...

 • Kippie breidt assortiment uit 6-6-2016
  De Kippiepannen van Kippie Grill- en Maaltijdenwinkels zijn het afgelopen jaar erg populair geworden. Steeds vaker zie je op verjaardagen, vrijdagmiddag borrels en andere feesten een Kippiepan op tafel staan. De pannen zorgen voor veel gemak en eetplezier. Kippie is op zoek gegaan naar aanvullingen op het Kippiepannen-assortiment. Nu nieuw in het assortiment: de sparerib-pan!

 • 10 juni de grote opening van Kippie Almere! 3-6-2016
  Het is bijna zo ver. Na een grote verbouwing en vele voorbereidingen zal Kippie Almere over precies een week de deuren openen! Om de opening groots te vieren zijn er erg veel verschillende acties en kortingen. Je leest hier meer.

 • Nieuwe eigenaar Kippie Tilburg 22-4-2016
  Kippie Tilburg wordt vanaf 1 mei 2016 overgenomen door Etiën en Muriel. Dit gezellige Brabantse stel kan niet wachten om de winkel te runnen en tot een nog groter succes te maken. Woon je in Tilburg of omgeving? Houd de krantjes en blaadjes dan goed in de gaten, want Etien en Muriel zijn van plan de overname groots te vieren!
 • Opening Kippie Almere 7-4-2016
  De officiële datum van de opening van Kippie Almere is bekend. Over ongeveer 2 maanden gaat de winkel open. Kom jij ook naar de opening op 10 juni?

 • Kippie Hoogvliet gaat verhuizen! 7-4-2016
  Onze winkel in Rotterdam Hoogvliet gaat verhuizen! Na een grote verbouwing zal de winkel verplaatsen van Binnenban 75, naar Binnenban 154. 

 • Nieuwe winkel: Kippie Almere! 31-3-2016
  Het is zover, we mogen officieel bekend maken dat wij een nieuwe winkel gaan openen! We gaan onze fans uit de provincie Flevoland gelukkig maken. De eerste winkel die in 2016 geopend zal worden is namelijk Kippie Almere. 
Laden
Laden