Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Nieuws

 • Kippie Oosterhout gaat verbouwen en verhuizen! 26-5-2021
  Op dit moment wordt er een nieuwe Kippie-winkel in Oosterhout gebouwd! De bestaande winkel is nog tot de opening van deze nieuwe winkel geopend. De nieuwe winkel wordt aan de overkant gebouwd, nog steeds in winkelcentrum Arendshof. Om de opening op donderdag 17 juni te vieren zijn er spetterende acties.

 • Kippie introduceert BierKippie 31-3-2021
  WADDINXVEEN – We kennen het misschien allemaal wel: in de zomer een hele kip met een blik bier grillen op de barbecue. Die trend zag Kippie ook. Om daarop in te spelen bedachten zij ‘BierKippie’. Maar hoe werkt dat dan precies?

 • Nieuwe winkel: Kippie Dronten 12-10-2020
  De openingsdatum van Kippie Dronten is bekent! Rob en Jessie Gronsveld zijn de trotse eigenaren van de gloednieuwe Kippie-winkel in Dronten die woensdag 4 november zal openen. De opening wordt gevierd met spetterende acties.

 • Nieuwe winkel: Kippie Amsterdam - Osdorp 11-9-2020
  Het is eindelijk zo ver: Kippie opent een winkel in Amsterdam! Rawi is de eigenaar van de gloednieuwe Kippie-winkel in Amsterdam - Osdorp die 15 oktober zal openen. De opening wordt gevierd met spetterende acties.

 • Het hoofdkantoor van Kippie gaat verhuizen 26-8-2020
  Op vrijdag 28 augustus verhuist het hoofdkantoor van Kippie van Poeldijk naar Waddinxveen. De verhuizing zal enkele dagen in beslag nemen. Hierdoor is de klantenservice tijdelijk slecht bereikbaar.

 • Kippie bezorgt maaltijdpakketten aan huis 30-3-2020
  Vanaf vandaag is het mogelijk om complete maaltijden van Kippie thuis te laten bezorgen. Maaltijdpakketten voor +/- 4 personen worden gekoeld geleverd door heel Nederland op donderdag, vrijdag of zaterdag. Heb jij al een keus kunnen maken? Er zijn 4 verschillende varianten van de Kippie-pakketten.

 • Winkels kunnen open blijven ondanks Corona 16-3-2020
  Onze winkels vallen onder de sector detailhandel in voedingsmiddelen. Wij kunnen gelukkig melden dat onze winkels open blijven tot nader order vanuit de overheid. Ons team doet er alles aan om jou als klant zo goed mogelijk te blijven bedienen. Hieronder vind je meer informatie betreft de maatregelen tegen het Coronavirus die wij treffen in onze winkels.

 • Kippie Bergen op Zoom gaat verbouwen! 17-2-2020
  Op dit moment wordt de Kippie-winkel in Bergen op Zoom omgebouwd naar de nieuwe huisstijl. De winkel wordt in een heel nieuw jasje gestoken. Van 17 februari t/m 12 maart 2020 zal de winkel dicht zijn in verband met de grote verbouwing. Op vrijdag 13 maart wordt de heropening feestelijk gevierd!

 • Nieuwe winkel: Kippie Oosterhout 10-2-2020
  Dit jaar opent Sander Bovée zijn tweede Kippie-winkel. Ook in Oosterhout zal Kippie zich vestigen. De opening gaat gepaard met verschillende scherpe aanbiedingen. Houd hiervoor de krant en de Facebookpagina goed in de gaten!

 • Nieuwe winkel: Kippie Eindhoven 15-10-2019
  Er is op dit moment een grote verbouwing aan de gang in winkelcentrum Woensel. Op donderdag 24 oktober opent Kippie Eindhoven haar deuren! Vanaf dan zal de toonbank iedere dag gevuld worden met heerlijke kant en klaar producten van top kwaliteit. Kom je langs in de winkel om alles te proeven?

 • Nieuwe eigenaar Kippie Nijmegen! 1-10-2019
  Per oktober is Kippie Nijmegen overgenomen door Arno en Ingrid Kruisbergen. Voorheen was Kippie Nijmegen eigendom van Kippie B.V. en zal nu verder gaan als franchise-locatie. Om dit te vieren zijn er heerlijke acties bedacht. Zorg dat je dit niet mist!

 • Kippie Spijkenisse bestaat 3 jaar! 23-9-2019
  Kippie Spijkenisse bestaat deze week 3 jaar en pakt uit met allerlei scherpe jubileum acties!
 • Kippie Haarlem wordt heropend 20-9-2019
  Per oktober wordt Kippie Haarlem dan eindelijk heropend. Voor de locatie werd lange tijd gezocht naar een franchisenemer of filiaalmanager. Alexander gaat deze uitdaging aan! Om de heropening van de winkel te vieren zijn er verschillende acties.

 • Nieuwe eigenaar Kippie Rijssen! 2-9-2019
  Per september wordt Kippie Rijssen overgenomen door Michel van den Broek. Op maandag 2 september is de winkel één dag gesloten, maar op dinsdag 3 september zal Kippie Rijssen spectaculair heropenen. Dit doen zij door onder andere iedere dag gratis Kippiepannen weg te geven!

 • Kippie Tilburg - Westermarkt gaat verbouwen! 21-8-2019
  Kippie Tilburg - Westermarkt wordt binnenkort omgebouwd naar de nieuwe huisstijl. De winkel wordt uitgebreid en verbouwd. Van 26 augustus t/m 2 oktober zal de winkel gesloten zijn. Op 3 oktober is de feestelijke opening!

 • Nieuwe winkel: Kippie Leiden 11-7-2019
  Op dit moment wordt een nieuwe Kippie-winkel gebouwd in Leiden. Vanaf 5 september kun je in winkelcentrum de Stevenbloem terecht voor onze heerlijke gegrilde en kant-en-klare kipproducten! Heb je al gelezen over de vele openingsacties die er worden gehouden?

 • Kippie Barendrecht gaat verbouwen! 13-6-2019
  Kippie Barendrecht wordt van 16 t/m 26 juni verbouwd. De winkel is dan tijdelijk gesloten. Op donderdag 27 juni wordt de winkel feestelijk heropend. Wie zien wij in de nieuwe Kippie-winkel binnenkort?

 • Kippie Leusden bestaat 4 jaar! 13-5-2019
  Onlangs zijn Ron en Petra Bokkers de nieuwe eigenaren van Kippie Leusden geworden. Om dit, en het vierjarig bestaan van de winkel, te vieren zijn er spetterende acties!

 • Nieuwe winkel: Kippie Enschede 23-4-2019
  Op donderdag 23 mei opent Kippie Enschede in winkelcentrum Enschede Zuid. Vanaf 09:00 uur kun je bij ons terecht voor heerlijke kant-en-klaar producten. Wij gaan tijdens de opening stunten met acties! Wie komt gezellig langs?

 • Nieuwe winkel: Kippie Hilversum 10-4-2019
  Op donderdag 9 mei opent Kippie Hilversum in het centrum van Hilversum. Vanaf 09:00 uur kun je in de winkel terecht voor heerlijke kant-en-klaar producten. Speciaal voor de opening wordt er van alles weggegeven... Jeffrey kan niet wachten om van start te gaan. Wie is erbij?

 • Nieuwe eigenaar Kippie Leusden 1-4-2019
  Per 1 april 2019 nemen Ron en Petra Kippie Leusden over. Zij komen uit Amersfoort en hebben meegewerkt in verschillende Kippie-winkels. Nu mogen zij aan de slag in hun eigen zaak. Ze kunnen niet wachten om de klanten te verwelkomen!

 • Kippie bezorgt 65-plussers tweede jeugd 28-3-2019
  POELDIJK - Een thuisbezorgservice die niet alleen snel en klantvriendelijk is, maar tevens de eenzaamheid onder ouderen bestrijdt en kant-en-klaarmaaltijden op een milieuvriendelijke wijze vervoert. Zo’n bij de tijdgeest aansluitende bezorgservice introduceert franchiseorganisatie Kippie in het voorjaar: de Kippie Plus Bezorgdienst.
 • Nieuwe winkel: Kippie Tilburg - Wagnerplein 21-2-2019
  Op donderdag 4 april 2019 opent Kippie een tweede winkel in Tilburg. Naast de winkel in winkelcentrum Westermarkt zal een Kippie-winkel in winkelcentrum Wagnerplein haar deuren openen. Etïen en Muriel zijn eigenaar en kunnen niet wachten van start te gaan. Op de dag van de opening zullen er knallende aanbiedingen zijn!

 • Bezoek Kippie op de franchisebeurs! 19-2-2019
  Franchisenemer worden bij Kippie? Bezoek onze stand! Kippie is aanwezig op het grootste franchise evenement in Nederland. Wil je erbij zijn? Je kunt je gemakkelijk inschrijven.

 • Kippie Middelburg gaat verhuizen! 24-1-2019
  Op donderdag 21 maart heropent Kippie Middelburg op een nieuw adres en in de nieuwe huisstijl. Het nieuwe adres is: Lange Delft 50. De "oude" winkel zal tot 16 maart geopend blijven.

 • Nieuwe winkel: Kippie Alphen aan den Rijn 15-1-2019
  Op 28 februari 2019 opent Kippie Alphen aan den Rijn haar deuren. Meindert Jan de Graaf is de trotse eigenaar. De dag van de opening zijn er scherpe acties. Ook de weken erna zijn er nog veel aanbiedingen. Je vind hier meer informatie.

 • Nieuwe eigenaar Kippie Ede 3-1-2019
  Sinds januari 2019 is Kippie Ede overgenomen door Pieter van Binsbergen. Hij grijpt deze kans om voor zichzelf te beginnen met beide handen aan. "Ik heb er super veel zin in en we gaan er een mooie tijd van maken!" vertelt hij.

 • Kippie Delft gaat verbouwen! 1-8-2018
  Kippie Delft is een van de "oudste" Kippie-winkels op dit moment. De winkel ziet er nog keurig uit, maar wordt over enkele weken helemaal opgeknapt. Een grote verbouwing zal plaatsvinden in winkelcentrum de Hoven. Kippie Delft wordt in een nieuw jasje gestoken...

 • Nieuw in ons assortiment: de BBQ pakketten! 27-6-2018
  Kippie helpt jou de zomer door. De Kippie-winkels hebben het assortiment uitgebreid. De zomer is aangebroken en daar wordt slim op ingespeeld. Kippie bracht afgelopen week verschillende BBQ-pakketten op de markt. Ze zien er heerlijk uit. Krijg jij ook al trek?

 • Kippie Leidschendam gaat verbouwen! 1-6-2018
  Het gehele winkelcentrum Leidsenhage ligt op de schop. Overal in het centrum zijn ze druk aan het verbouwen. Ook de Kippie-winkel moet eraan geloven. De winkel wordt uitgebreid en in een nieuw jasje gestoken. Op 19 juli opent Kippie Leidschendam in de nieuwe huisstijl!


 • Kippie Haarlem is verbouwd! 30-5-2018
  Kippie Haarlem in winkelcentrum Schalkwijk heeft een grote verbouwing achter de rug. Even was er onduidelijkheid over de datum van de heropening. Eindelijk kunnen wij bekend maken dat 4 juli 2018 de winkel wordt heropend!

 • Nieuwe winkel: Kippie Houten 23-5-2018
  Op 20 juni 2018 opent Kippie Houten haar deuren. Daan Bijl is de troste eigenaar. Hij heeft erg veel acties en aanbiedingen in petto om zijn opening te vieren. Je leest hier meer informatie.

 • Kippie Nijmegen gaat verbouwen! 4-5-2018
  Van 30 april t/m 16 mei 2018 ondergaat Kippie Nijmegen een grote verbouwing. De winkel wordt omgetoverd naar de nieuwe huisstijl van de Kippie-formule. Op 17 mei wordt de winkel in winkelcentrum Dukenburg heropend. Er zijn erg veel openingsacties voor de klanten!

 • Kippie Doetinchem gaat verhuizen! 1-5-2018
  Je vindt Kippie al enige tijd in het centrum van Doetinchem. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een splinternieuwe Kippie-winkel in de Heezenstraat. Kippie Doetinchem zal binnenkort verhuizen van Heezenstraat nummer 16 naar Heezenstraat nummer 18!

 • Kippie bestaat 25 jaar! 9-4-2018
  Wist je dat Kippie zonder kip is begonnen? Ruim 70 jaar geleden legde grootvader Krijgsman de basis van Kippie door huis-aan-huis boter te verkopen. Later werden kip, kaas en eieren aan het assortiment toegevoegd. Nog later werden er steeds meer poelierswinkels geopend tot in 1993 de franchiseformule Kippie ontstond.

 • Kippie gaat thuis bezorgen met drones! 28-3-2018
  Kant-en-klaarmaaltijden thuisbezorgen per drone, franchiseorganisatie Kippie introduceert deze noviteit vanaf het voorjaar 2018. ‘Wij bezorgen binnen twee uur warme hapjes bij de mensen thuis!’, vertelt Milan Soekhai namens de firma Kippie.

 • Nieuwe winkel: Kippie Uden! 28-2-2018
  Aan de Sacramentsweg zal Kippie Uden zich vestigen. De nieuwe Kippie-winkel wordt op donderdag 22 maart geopend. De opening wordt gevierd met spetterende openingsacties!

 • Nieuwe winkel: Kippie Dordrecht Centrum! 2-2-2018
  Kippie Dordrecht - Sterrenburg is al een succes. Dordrecht is een stad met veel inwoners, vandaar dat nu de tweede winkel wordt geopend om zo alle klanten te kunnen bedienen. Kippie Dordrecht - Centrum zal op 14 maart 2018 geopend worden aan de Achterom. Naast de Bakker Bart en Albert Heijn vindt men dadelijk een gloednieuwe Kippie-winkel!

 • Nieuwe winkel: Kippie Gorinchem! 12-1-2018
  Leendert heeft al erg veel ervaring bij Kippie. Hij is voorheen eigenaar geweest van Kippie Gouda. Die winkel is sinds kort overgenomen. In februari opent Leendert een nieuwe winkel in winkelcentrum Piazza te Gorinchem. Hij staat te popelen!

 • Nieuwe winkel: Kippie Utrecht! 3-1-2018
  Het jaar 2018 begint goed voor Kippie en voor Tim Nemeth. Op woensdag 14 februari opent Kippie Utrecht haar deuren om 09:00 uur in winkelcentrum Overvecht! Zorg dat je erbij bent, want er zijn spetterende openingsacties...

 • Nieuwe eigenaar Kippie Gouda 2-1-2018
  Johan Oudijk heeft jaren lang ervaring opgedaan bij verschillende Kippie-winkels. Zo heeft hij voor lange tijd in Delft en in Poeldijk de winkels gedraaid. Nu is het tijd om voor zichzelf te beginnen. Johan heeft er erg veel zin in. Zijn nieuwe jaar kan niet beter starten!

 • Aangepaste openingstijden tijden de feestdagen 23-11-2017
  Alle Kippie-winkels zijn gesloten op zondagen. Dat betekent ook op zondag 24 december en zondag 31 december. Op zaterdag 23 december en zaterdag 30 december staan al onze medewerkers uiteraard voor je klaar. Ook hebben sommige winkels extra afhaalmomenten tijdens de kerstdagen!

 • De borg van een Kippiepan slechts 15 euro! 1-11-2017
  Sinds deze maand hoef je geen 25 euro borg per Kippiepan meer af te rekenen. De borg van de pannen is gewijzigd naar slechts 15 euro. Daar kun je de pan natuurlijk ook voor houden...

 • Nieuwe winkel: Kippie Ede! 25-10-2017
  De openingsdatum van Kippie Ede is definitief bekend: woensdag 29 november is het zo ver. Bart Pijpelink opent dan feestelijk de deuren van zijn eigen Kippie-winkel!

 • Nieuwe winkel: Kippie Schiedam! 3-10-2017
  Op 9 november 2017 opent Kippie Schiedam. Er heeft een grondige verbouwing plaats gevonden, maar met een mooi resultaat! Kippie Schiedam opent in de compleet vernieuwde huisstijl. De winkel heeft een frisse, moderne en rustige uitstraling. Uiteraard zal de toonbank iedere dag gevuld zijn met de lekkerste producten...

 • Nieuwe winkel: Kippie Hengelo! 6-9-2017
  Op 18 oktober 2017 zal Kippie Hengelo haar deuren openen. De winkel heeft verschillende knallende acties om deze opening feestelijk te vieren. Vanaf 09:00 uur kunnen mensen in de rij staan voor de lekkerste producten. Er worden onder andere gratis partyschotels en kippenpoten weggegeven!

 • Kippie Huizen gaat verbouwen! 29-8-2017
  Kippie Huizen in winkelcentrum Oostermeent gaat een flinke verbouwing tegemoet. Op vrijdag 13 oktober 2017 opent Kippie Huizen daar in de compleet nieuwe huisstijl van Kippie. De winkel wordt een stuk frisser en moderner.

 • Kippie IJsselmonde gaat verbouwen! 9-8-2017
  Kippie IJsselmonde in winkelcentrum Keizerswaard gaat een flinke verbouwing tegemoet. Op 21 september opent Kippie IJsselmonde daar in compleet nieuwe huisstijl. De uitstraling van Kippie is vernieuwd, frisser en eigentijdser geworden.

 • Nieuwe winkel: Kippie Rijssen! 31-5-2017
  Op 29 juni 2017 zal Kippie Rijssen haar deuren openen. Vanaf 09:00 uur 's ochtends kan men hier terecht voor de aller lekkerste kipproducten, vers belegde broodjes en complete maaltijden. De week van de opening zijn er verschillende knallende acties!

 • Nieuwe winkel: Kippie Goes! 5-4-2017
  Na de (her)opening van Kippie Papendrecht, zal ook Kippie Goes worden geopend in de compleet vernieuwde huisstijl van Kippie. Medio mei zal de opening plaatsvinden. Carlo Vogel kan niet wachten om zijn eigen winkel te runnen.

 • Kippie opent in nieuwe stijl 20-2-2017
  Nog ruim een maand en dan is het zo ver. Kippie Papendrecht gaat verhuizen naar een mooi en nieuw pand. De winkel zal verhuizen naar Meentpassage nummer 12, tegenover waar zij nu al zitten. Dit is het oude pand van de Jamin. De nieuwe winkel zal anders zijn dan wij gewend zijn...
 • Nieuwe winkel: Kippie Hoogezand! 5-1-2017
  Het is zo ver: Kippie verspreidt zich meer en meer door heel Nederland. Eind deze maand zal Kippie Hoogezand haar deuren openen. Mensen uit Groningen en omstreken kunnen nu ook genieten van onze gegrilde producten, vers belegde broodjes en populaire Kippiepannen.

 • Kippie van het jaar 2016 29-11-2016

  Het einde van 2016 nadert, de feestdagen staan weer voor de deur. Kippie Doetinchem start deze laatste, drukke maar vooral gezellige periode van het jaar met extra positiviteit: de winkel is namelijk verkozen tot Kippie van het jaar 2016!

 • Kippie Leiderdorp gaat verhuizen! 17-11-2016
  Dit jaar heeft Kippie er al vele verbouwingen, verhuizingen en openingen van (nieuwe) winkels op zitten. Nu is het de beurt aan Kippie Leiderdorp. Dit jaar nog zal de winkel gaan verhuizen. Winkelhof 95 wordt omgetoverd tot een prachtige Kippie-winkel die 8 december aanstaande geopend zal worden!
 • Kippie blijft groeien 15-11-2016
  De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met verbouwingen, openingen van nieuwe winkels en openingen/verhuizingen van bestaande winkels. Denk aan de heropening van Kippie Heerhugowaard, de heropening van Kippie Hellevoetsluis, de opening van Kippie Spijkenisse, de opening van Kippie Breda en de verhuizing van Kippie Den Bosch!
 • Kippie Heerhugowaard gaat verbouwen! 26-9-2016
  Het is eindelijk zo ver, ook Kippie Heerhugowaard ondergaat binnenkort een make-over. De winkel zal in de maand oktober compleet verbouwd worden en worden omgetoverd tot een frisse, nieuwe Kippie-winkel.

 • Kippie Hellevoetsluis gaat verbouwen! 22-9-2016
  Kippie Hellevoetsluis is natuurlijk al een groot succes. Toch is de huidige winkel aan de 'kleine' kant. De winkel is tot op heden niet voor niets de kleinste Kippie-winkel... Daar gaat binnenkort iets aan veranderen. Kippie Hellevoetsluis ondergaat in oktober een grote verbouwing en zal enorm gaan uitbreiden!

 • Nieuwe winkel: Kippie Veenendaal! 14-9-2016
  Binnenkort openen wij onze nieuwe vestiging in Veenendaal. Adres: Hoofdstraat 113, aan de Scheepjeshof. Voor deze winkel zijn wij op zoek naar een enthousiaste ondernemer. Ben jij de nieuwe franchisenemer van Kippie Veenendaal?!

 • Opening Kippie Spijkenisse 2-9-2016
  De officiële opening van Kippie Spijkenisse is bekend! Zorg dat je er snel bij bent, want er zijn vele leuke openingsacties.

 • Nieuwe winkel: Kippie Breda! 22-8-2016
  Met trots mogen wij je vertellen dat wij onze 37ste winkel gaan openen, namelijk Kippie Breda! In Brabant is Kippie al een redelijk bekend begrip. In Bergen op Zoom, Den Bosch, Roosendaal en Tilburg zijn onze grill- en maaltijdenwinkels al te vinden. Breda miste nog in dit rijtje. We zijn enorm blij dat we Kippie Breda later dit jaar mogen openen.

 • Nieuwe eigenaar Kippie Zwijndrecht 16-8-2016
  Na jaren met veel plezier bij Kippie Zwijndrecht te hebben gewerkt, neemt Sander Bovée afscheid van zijn winkel. Hij zal een nieuwe Kippie winkel openen in Breda (waarover je later meer leest). Arjan 't Hoen zal de succesvolle winkel van Sander overnemen.

 • Kippie Den Bosch gaat verhuizen! 29-7-2016
  Kippie is al jaren een bekend begrip in Den Bosch. De grill- en maaltijdenwinkel is te vinden in winkelcentrum Helftheuvel. Binnenkort zal Kippie Den Bosch verhuizen van Helftheuvelpassage nummer 116 naar nummer 254.

 • Nieuwe winkel: Kippie Spijkenisse! 20-7-2016
  We hebben groot nieuws: Kippie gaat haar 36ste winkel openen! Deze winkel zal zich vestigen in Spijkenisse. Adres: Stadhuispassage 1A, tegenover de Hema. Lesley Droog zal de winkel gaan runnen en hoopt er een enorm succes van te maken. 

 • Nieuwe eigenaar Kippie Papendrecht 18-7-2016
  Corwin heeft 2,5 jaar lang hard gewerkt bij onze winkel in Gouda. Met veel plezier heeft hij de winkel tot een groot succes gebracht. Nu gaat hij de uitdaging aan in Papendrecht. Vanaf 22 augustus neemt hij de winkel van Marylou over.

 • Nieuwe eigenaar Kippie Gouda 15-7-2016
  Corwin Vlot, de eigenaar van Kippie Gouda, wordt binnenkort opgevolgd door zijn trouwe assistent bedrijfsleider Leendert. Leendert gaat na 2,5 jaar hard werken de winkel overnemen en hij heeft hier erg veel zin in!

 • Nieuwe producten in Kippie webwinkel 23-6-2016
  Op 25 april 2016 kwam Kippie online met een nieuwe webshop. Daar zijn erg veel positieve reacties op verschenen. De webshop draait nu bijna 2 maanden. Daarom vindt Kippie het tijd voor wat vernieuwing in het web-assortiment...

 • Kippie breidt assortiment uit 6-6-2016
  De Kippiepannen van Kippie Grill- en Maaltijdenwinkels zijn het afgelopen jaar erg populair geworden. Steeds vaker zie je op verjaardagen, vrijdagmiddag borrels en andere feesten een Kippiepan op tafel staan. De pannen zorgen voor veel gemak en eetplezier. Kippie is op zoek gegaan naar aanvullingen op het Kippiepannen-assortiment. Nu nieuw in het assortiment: de sparerib-pan!

 • 10 juni de grote opening van Kippie Almere! 3-6-2016
  Het is bijna zo ver. Na een grote verbouwing en vele voorbereidingen zal Kippie Almere over precies een week de deuren openen! Om de opening groots te vieren zijn er erg veel verschillende acties en kortingen. Je leest hier meer.

 • Nieuwe eigenaar Kippie Tilburg 22-4-2016
  Kippie Tilburg wordt vanaf 1 mei 2016 overgenomen door Etiën en Muriel. Dit gezellige Brabantse stel kan niet wachten om de winkel te runnen en tot een nog groter succes te maken. Woon je in Tilburg of omgeving? Houd de krantjes en blaadjes dan goed in de gaten, want Etien en Muriel zijn van plan de overname groots te vieren!
 • Opening Kippie Almere 7-4-2016
  De officiële datum van de opening van Kippie Almere is bekend. Over ongeveer 2 maanden gaat de winkel open. Kom jij ook naar de opening op 10 juni?

 • Kippie Hoogvliet gaat verhuizen! 7-4-2016
  Onze winkel in Rotterdam Hoogvliet gaat verhuizen! Na een grote verbouwing zal de winkel verplaatsen van Binnenban 75, naar Binnenban 154. 

 • Nieuwe winkel: Kippie Almere! 31-3-2016
  Het is zover, we mogen officieel bekend maken dat wij een nieuwe winkel gaan openen! We gaan onze fans uit de provincie Flevoland gelukkig maken. De eerste winkel die in 2016 geopend zal worden is namelijk Kippie Almere. 
Laden
Laden