Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Maaltijdpan bami en Chinese bami

Art nr. C8143
Bezorgen en afhalen
Bij iedere Kippiepan wordt 15 euro borg gerekend. Bij het inleveren van de pan krijg je dit bedrag direct terug! Je kunt er ook voor kiezen om de pan te houden en een volgende keer enkel de inhoud te bestellen. Bij de XXL pan wordt 50 euro borg gerekend. Voor de partyschotels hoeft geen borg te worden betaald.

Een variatie van pan nummer 14. Deze maaltijdpan is gevuld met een naturel gekruide kip bami en met Chinese bami. Deze is iets meer gekruid met een oosterse ketjapmarinade. Om het feestmaal af te maken zijn er wat kiphapjes toegevoegd aan deze Kippiepan. De inhoud is 2400 gram, voor 6 tot 8
Prijs
€ 29,95
incl. BTW
Omschrijving
Een variatie van pan nummer 14. Deze maaltijdpan is gevuld met een naturel gekruide kip bami en met Chinese bami. Deze is iets meer gekruid met een oosterse ketjapmarinade. Om het feestmaal af te maken zijn er wat kiphapjes toegevoegd aan deze Kippiepan. De inhoud is 2400 gram, voor 6 tot 8 personen!
Specificaties
Soort pan MAALTIJD
Beoordelingen (2)
  • prima en handig 22-11-2016
    goed geregeld, makkelijk besteld, makkelijk op te warmen, heel handig en lekker
  • Heerlijk 29-6-2016
    De maaltijdpan bami & Chinese bami was heerlijk, iedereen vond het ook top om dit zo te doen. We hebben deze maaltijdpan gecombineerd met de kippiepan. Ik denk een aantal klanten erbij!
    Laden
    Laden