Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Klantenservice

Voor directe vragen kun je het beste contact met ons opnemen via 0174 - 28 34 22. Je kunt ons natuurlijk ook bereiken via de mail: klantenservice@kippie.nl. De klantenservice van Kippie is van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 16:30 uur geopend. Op zaterdag is de klantenservice beperkt bereikbaar. Je kunt dan het beste contact opnemen met één van onze winkels.

Heb je vragen voor één van onze winkels? Je kunt gerust naar de winkel mailen of bellen. De contactgegevens vind je op de winkelpagina. Je kunt natuurlijk ook gezellig langslopen! Doordeweeks en zaterdag zijn de winkels altijd bereikbaar voor vragen. 

Kippie bezorgt ook Kippiepannen aan huis. Lijkt het jou ideaal om jouw bestelling thuis bezorgd te krijgen maar weet je niet precies wat je dan te wachten staat? Op onze bezorgpagina vind je alle informatie over het bezorgen. Er is ook een veel gestelde vragen pagina waar je alle vragen met betrekking tot de bezorging vindt.kippie bellen

0174 - 28 34 22

Bel met één van onze medewerkers. Zij zijn op werkdagen van 08:00 uur tot 16:30 uur bereikbaar. Op zaterdag zijn wij beperkt bereikbaar. Je kunt dan het beste naar de winkel bellen.
mail kippie

Stuur ons een bericht

Je kunt een e-mail sturen naar klantenservice@kippie.nl. Op werkdagen heb je doorgaans binnen een uur een antwoord op jouw vragen!

Like ons via Facebook

Via Facebook vind je alle informatie over onze producten en winkels. Stuur ons een bericht en wij beantwoorden deze doorgaans binnen een uur!
klantenservice kippie

Veel gestelde vragen


Vanaf hoelaat kan ik mijn bestelling afhalen?

Vanaf een uur of 10:00. Alle bestellingen worden 's ochtends vroeg klaargemaakt in de winkels. Als je dus tot een avond of langer van tevoren de bestelling hebt geplaatst, staat deze in de loop van de ochtend voor je klaar. Bestel je een Kippiepan via de website om deze dezelfde dag nog op te halen? Dan kun je een aantal uur na het plaatsen van de bestelling langs de winkel lopen. In die tijd is de bestelling voor je klaargezet.  

Alle bestellingen kunnen de gehele dag worden opgehaald. Uiteraard tot de sluitingstijd van desbetreffende winkel. Wil je de exacte openingstijden weten van jouw Kippie winkel? Neem dan een kijkje op onze winkelpagina.

Bezorgen jullie ook?
Jazeker! Kippie bezorgt in samenwerking met een partner gekoeld aan huis. Wil je jouw Kippiepan thuis laten bezorgen? Dat kan! Voor levering donderdag, vrijdag of zaterdag kun je de dag van tevoren tot 12:00 uur bestellen. Voor de exacte levertijden, -mogelijkheden en andere informatie over het bezorgen, kun je het beste een kijkje nemen op de informatiepagina.

Hoe bewaar ik mijn Kippiepan als ik deze pas de volgende dag ga gebruiken?
De hapjes (of maaltijden) worden op een aluminiumschaal in de Kippiepan geleverd. Deze aluminiumschaal is uitneembaar. Je kunt de hapjes of maaltijden dus gemakkelijk uit de Kippiepan halen en in de schaal in de koelkast bewaren. Al onze producten zijn vers gegrild en klaargemaakt. Vier dagen kan dit makkelijk in de koelkast worden bewaard. Lees hier meer informatie over de houdbaarheid van onze producten.

Voor een uitgebreide uitleg over de Kippiepan kun je onze gebruiksaanwijzing lezen. 

Meer...

Laden
Laden