Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Klantenservice

Voor directe vragen kun je het beste contact met ons opnemen via 0174 - 28 34 22. Je kunt ons natuurlijk ook bereiken via de mail: klantenservice@kippie.nl. De klantenservice van Kippie is van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur geopend.

Heb je vragen voor één van onze winkels? Je kunt gerust naar de winkel mailen of bellen. De contactgegevens vind je op de winkelpagina. Je kunt natuurlijk ook gezellig langslopen! Doordeweeks en zaterdag zijn de winkels altijd bereikbaar voor vragen. 

Wil je meer over ons en onze producten te weten komen? Volg ons dan ook via facebook! Bovendien maak je kans op te gekke prijzen...


Kippie heeft nu ook WhatsApp!Image title

Voeg 06 - 5775 1768 toe aan je contacten en start een WhatsApp gesprek door 'Kippie AAN' te sturen. We zijn voor WhatsApp berichten iedere werkdag van 08:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar. Chat met ons als je dringende vragen hebt over producten, bereidingswijze en ga zo maar door.
bereiden kip klaarmakenkippie bereiden


kip online kopenkippiepan bestellen


afrekenen kippie webshopveilig afrekenenkippie bellen

0174 - 28 34 22

Bel met één van onze medewerkers. Zij zijn op werkdagen van 08:00 uut tot 17:00 uur bereikbaar.
mail kippie

Stuur ons een bericht

Je kunt een e-mail sturen naar klantenservice@kippie.nl. Op werkdagen heb je doorgaans binnen een uur een antwoord op jouw vragen!

Like ons via Facebook

Via Facebook vind je alle informatie over onze producten en winkels. Stuur ons een bericht en wij beantwoorden deze doorgaans binnen een uur!

Chat via WhatsApp

Heb je dringende vragen voor onze klantenservice? Stuur een WhatsApp bericht naar 06 - 5775 1768. Op werkdagen heb je tussen 08:00 en 17:00 uur doorgaans binnen 30 minuten antwoord!

klantenservice kippie

Veel gestelde vragen


Vanaf hoelaat kan ik mijn bestelling afhalen?

Vanaf een uur of 10:00. Alle bestellingen worden 's ochtends vroeg klaargemaakt in de winkels. Als je dus tot een avond of langer van tevoren de bestelling hebt geplaatst, staat deze in de loop van de ochtend voor je klaar. Bestel je een Kippiepan via de website om deze dezelfde dag nog op te halen? Dan kun je een aantal uur na het plaatsen van de bestelling langs de winkel lopen. In die tijd is de bestelling voor je klaargezet.  

Alle bestellingen kunnen de gehele dag worden opgehaald. Uiteraard tot de sluitingstijd van desbetreffende winkel. Wil je de exacte openingstijden weten van jouw Kippie winkel? Neem dan een kijkje op onze winkelpagina.

Bezorgen jullie ook?
Helaas bezorgen wij officieel nog niet. Wel zijn wij druk bezig met deze ontwikkelingen. Op termijn gaan wij zeker bezorgen door heel Nederland. Voor nu kun je het beste contact opnemen met de ondernemer van de winkel waar je zou willen bestellen. Er zijn winkels die uitzonderingen maken en wel eens een (grote) bestelling bezorgen. Op de winkelpagina vind je al onze vestigingen en de bijbehorende contactgegevens.

Hoe bewaar ik mijn Kippiepan als ik deze pas de volgende dag ga gebruiken?
De hapjes (of maaltijden) worden op een aluminiumschaal in de Kippiepan geleverd. Deze aluminiumschaal is uitneembaar. Je kunt de hapjes of maaltijden dus gemakkelijk uit de Kippiepan halen en in de schaal in de koelkast bewaren. Al onze producten zijn vers gegrild en klaargemaakt. Drie tot vier dagen kan dit makkelijk in de koelkast worden bewaard.

Voor een uitgebreide uitleg over de Kippiepan kun je onze gebruiksaanwijzing lezen. 

Meer...

Laden
Laden