Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Klantenservice

Voor directe vragen kun je het beste contact met ons opnemen via 0174 - 28 34 22. Je kunt ons natuurlijk ook bereiken via de mail: klantenservice@kippie.nl. De klantenservice van Kippie is van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur geopend.

Heb je vragen voor één van onze winkels? Je kunt gerust naar de winkel mailen of bellen. De contactgegevens vind je op de winkelpagina. Je kunt natuurlijk ook gezellig langslopen! Doordeweeks en zaterdag zijn de winkels altijd bereikbaar voor vragen. 

Wil je meer over ons en onze producten te weten komen? Volg ons dan ook via facebook! Bovendien maak je kans op te gekke prijzen...


Kippie heeft nu ook WhatsApp!Image title

Voeg 06 - 5775 1768 toe aan je contacten en start een WhatsApp gesprek door 'Kippie AAN' te sturen. We zijn voor WhatsApp berichten iedere werkdag van 08:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar. Chat met ons als je dringende vragen hebt over producten, bereidingswijze en ga zo maar door.
bereiden kip klaarmakenkippie bereiden


kip online kopenkippiepan bestellen


afrekenen kippie webshopveilig afrekenenkippie bellen

0174 - 28 34 22

Bel met één van onze medewerkers. Zij zijn op werkdagen van 08:00 uut tot 17:00 uur bereikbaar.
mail kippie

Stuur ons een bericht

Je kunt een e-mail sturen naar klantenservice@kippie.nl. Op werkdagen heb je doorgaans binnen een uur een antwoord op jouw vragen!

Like ons via Facebook

Via Facebook vind je alle informatie over onze producten en winkels. Stuur ons een bericht en wij beantwoorden deze doorgaans binnen een uur!

Chat via WhatsApp

Heb je dringende vragen voor onze klantenservice? Stuur een WhatsApp bericht naar 06 - 5775 1768. Op werkdagen heb je tussen 08:00 en 17:00 uur doorgaans binnen 30 minuten antwoord!

klantenservice kippie

Veel gestelde vragen


Vanaf hoelaat kan ik mijn bestelling afhalen?

Alle bestellingen worden 's ochtends vroeg klaargemaakt in de winkels. Als je dus tot een avond of langer van tevoren de bestelling hebt geplaatst, staat deze in de loop van de ochtend voor je klaar. Bestel je een Kippiepan via de website om deze dezelfde dag nog op te halen? Dan kun je een aantal uur na het plaatsen van de bestelling langs de winkel lopen. In die tijd is de bestelling voor je klaargezet.  

Alle bestellingen kunnen de gehele dag worden opgehaald. Uiteraard tot de sluitingstijd van desbetreffende winkel. Wil je de exacte openingstijden weten van jouw Kippie winkel? Neem dan een kijkje op onze winkelpagina.

Hoe bereid ik mijn Kippie producten? Hoe warm ik mijn gegrilde kip op?
De meeste producten van Kippie zijn voorgegaard en hoeven enkel nog even in de oven of magnetron opgewarmd te worden. Gebruik de oven op 150 graden en plaats de producten ongeveer 10 tot 15 minuten in een ovenschaal in de oven. Houd de producten tussentijds goed in de gaten. Gebruik de magnetron op het volle vermogen (1000 Watt). Het duurt ongeveer 3 minuten totdat de producten goed warm zijn. Voor uitgebreide bereidingstips kun je hier een kijkje nemen. 

Zoekt Kippie nog franchisenemers?
Kippie is altijd op zoek naar geïnteresseerden in de franchiseformule. Heb je leuke ideeën voor winkels of iets dergelijks? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We beantwoorden jouw mail zo snel mogelijk en wie weet kan er een leuk gesprek gepland worden.

Meer...

Laden
Laden