Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Een compleet oktoberfest, mede dankzij de snackpan XL!

Alba, Marloes en Elisabeth (drie geneeskunde stundentes uit Nijmegen) stuurden onze klantenservice een enthousiaste email. Zij wilden graag een Kippiepan testen op het Oktoberfest dat zij organiseerden. Bier en kip leek hen een goede combinatie om het feest compleet te maken. Daar hebben wij de studentes mee geholpen...

Kip op een feestelijke gelegenheid

"Ons verhaal is het volgende: twee jaar geleden zijn wij naar het enige echte Oktoberfest in München geweest. Daar verkochten ze heerlijke gebraden kippen. Wij hebben het daar zo erg naar ons zin gehad, dat wij besloten om het Oktoberfest naar Nijmegen te halen. Voor ons Oktoberfest-feest hebben wij 30 vrienden uitgenodigd." vertelt Alba.

"Het bier stond al klaar en de gezelligheid zou daarmee wel volgen. Het enige wat wij misten voor de echte ervaring, waren lekkere kippies. Daarmee heeft kippie.nl ons op geweldige wijze geholpen! Van Kippie mochten wij de snackpan XL gaan testen. Een grote pan met 90 hapjes waaronder balletjes, satéstokjes en natuurlijk kluifjes. Zo gezegd, zo gedaan..." vertelt Elisabeth.

Het afhalen van de hapjespan


"Op zaterdag middag zijn we naar de Kippie-winkel in Winkelcentrum Dukemburg getogen om daar de pan op te halen. We waren snel aan de beurt, wat maar goed was want het water liep ons in de mond van de heerlijke kipgeuren. Aldaar moesten we een beetje borg betalen en kregen we een snelle en duidelijke uitleg over de pan. Deze is enorm makkelijk op te warmen. Wat ons opviel was het gewicht van de pan. Hij zat tot aan de nok toe vol met kip, wel 90 stuks!" vertelt Alba over haar ervaringen bij Kippie Nijmegen.

De hapjes zijn gemakkelijk op te warmen


"Rond een uur of tien ’s avonds stond de woonkamer gevuld met onze gasten, allen in Beierse kledij, aan het Beierse bier. Het moment voor ons om naar de keuken te gaan. Het opwarmen van de Kippiepan ging met groot gemak. Na tien minuten begon de keuken al heerlijk te ruiken en nog 20 minuten later was de kippiepan klaar om geserveerd te worden."  

Aanvallen maar!

"Onderweg van de keuken naar de woonkamer begonnen de inmiddels aardig beschonken lieden in de woonkamer met zijn allen ‘Chicken! Chicken! Chicken!’ te galmen. De pan werd op een van de statafels neergezet en binnen enkele seconden waren de eerste kipkluifjes verorberd. Iedereen vond het heerlijk en wilde het liefst van alle varianten iets proeven. De pan was echter binnen enkele minuten helemaal op en de vingers werden afgelikt!" vertelt Marloes.

De gehele Kippie-ervaring

"Na het grote succes van de Kippiepan, en nadat iedereen weer bijgekomen was, brachten wij de pan zonder enige moeite weer terug. We kregen de borg ook weer retour.

Er is maar één woord dat de gehele ervaring als Kippietester samenvat: fantastisch! Alles verliep soepel, de pan was makkelijk in gebruik en allerbelangrijkst, de kip was zeer smakelijk! Bij een volgend (Oktoberfest)feestje zullen wij zeker weer aan kippie.nl denken. Wie weet proberen wij dan één van de andere Kippiepannen!

Groetjes, 
Alba, Marloes en Elisabeth"

De snackpan XL is afgehaald bij Kippie Nijmegen
De Kippiepan maakte ons oktoberfest compleet
Binnen enkele minuten was de pan helemaal leeg
Laden
Laden