Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Een werkoverleg op de camping, onder het genot van Kippie-kluifjes!

Het receptieteam van RCN Vakantiepark de Schotsman in Kamperland stuurde ons een leuk emailtje. Voor de receptionistes stond een werkoverleg op de planning. Wat is een werkoverleg zonder heerlijke kiphapjes? Vandaar dat de 7 dames de kans kregen om onze populaire kluifpan (met 80 kipkluifjes!) te testen. Lees gerust verder om hun ervaringen te lezen.

Genieten tijdens het werkoverleg van de kluifjes van Kippie
Ook op de camping is de Kippiepan goed te gebruiken
Kipkluifjes op de camping van Kippie

"Wij, medewerkers van de receptie van RCN Vakantiepark de Schotsman in Kamperland, hebben af en toe een werkoverleg. Tijdens elk werkoverleg wordt er altijd wel iets lekkers meegenomen. Vaak is het de Zeeuwse Bolus, ook zeker lekker natuurlijk, maar eigenlijk wilden we wel een keer iets anders...."

Aangezien wij allemaal grote liefhebbers zijn van kip en wij de Kippie-winkels al kennen, gingen wij eens op de website kijken naar de verschillende mogelijkheden. Al gauw kwamen wij op de pagina waarop kippie-testers werden gevraagd. Toen dachten wij: dit is de perfecte gelegenheid om dit te gaan testen! Via een mail hebben wij ons aangemeld en al snel kregen wij een reactie dat wij testteam mochten zijn. Zo gezegd, zo gedaan!

Onze keuze is gevallen op de kluifpan met 80 kipkluifjes. Afgelopen week was het dan zo ver. We hebben de Kippiepan opgehaald bij de Kippie-winkel in Middelburg. Om het werkoverleg helemaal in stijl te voeren, hebben wij het bij één van de collega’s haar caravan gedaan. En om het nog leuker te maken, was er een echte kip aanwezig.

Eenmaal begonnen, werd door iedereen alle smaken goed getest. Het ging al gauw over en weer: ‘Heb je die al geproefd? Die is ook erg lekker’!. Tussendoor moesten wij natuurlijk het werkoverleg voeren. Voor we het wisten, was de hele pan leeg.

Wij zijn erg te spreken over de goede kwaliteit van de kip. Maar ook zeker de goede service en het leuke idee. Wij willen dan ook iedereen aan raden om eens iets te halen bij Kippie. Voor iedere gelegenheid is het erg geschikt.

Voor een kleine sfeerimpressie van de heerlijke kip en onze specialguest: de kip, hierboven een aantal foto’s!

Wij willen Kippie heel erg bedanken dat wij een testteam mochten zijn!

Groetjes,

Het receptieteam van RCN Vakantiepark de Schotsman"

Laden
Laden