Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Lisa vierde de verjaardag van haar beste vriendin met de spareribs van Kippie!

Kippie verkoopt niet alleen vers gegrilde kiphapjes, ook de spareribs kunnen niet missen in ons assortiment. Op Facebook plaatsten wij een oproep. We waren op zoek naar testers voor onze sparerib-pannen. Lisa reageerde. Ze wilde de verjaardag van haar beste vriendinnetje vieren met een leuke groep vrienden. Met zijn allen testte zij de zoete sparerib-pan!

"Het vieren van een verjaardag is natuurlijk super gezellig. Cadeaus, snoepen, eten, vrienden, familie en een huis vol versieringen. Een verjaardag kan ook onwijs veel tijd in beslag nemen. Dan heb ik het natuurlijk vooral over het voorbereiden van alle hapjes. Van zoet tot hartig, warm, koud en ga zo maar door. Je wilt natuurlijk voor ieder wat wils op tafel zetten, want iedereen heeft een andere voorkeur." vertelt Lisa.

"Er zijn echter twee dingen waar vrijwel iedereen dol op is: kip en spareribs! Vandaar dat ik meteen reageerde toen ik las dat Kippie op zoek was naar enthousiaste testers...

Het maakt niet uit bij welke gelegenheid je kip of spareribs op tafel zet. Kipkluifjes en/ of spareribs gaan als zoete broodjes en gaan vrijwel altijd op. Indien ze niet allemaal worden opgegeten is er altijd wel een vrijwilliger van de partij die zich ‘opoffert’ om iets mee naar huis te nemen om er vervolgens nog langer van te kunnen genieten.Om terug te komen op de verjaardag: Je wilt je visite graag verwennen en absoluut niet met een lege maag naar huis laten gaan.

Kippie Grill en Maaltijdenwinkels heeft een geweldige uitvinding gedaan voor dit type aangelegenheden, namelijk: De Kippiepan! Heerlijke voorgegaarde hapjes en met behulp van de meegeleverde elektrische pan staat al het heerlijks binnen no-time warm op tafel."
Een Kippiepan gevuld met spareribs
De spareribs in de pan opwarmen
Spareribs opwarmen en eten
"Dit was bij ons dus ook het geval. Onze voorkeur ging uit naar de sparerib-pan met zoetgekruide spareribs. Deze Kippiepan konden wij afhalen bij het filiaal in Spijkenisse. Op de afhaaldag stond alles netjes klaar. We kregen een uitgebreide uitleg over de pan, betaalden borg en namen de sparerib-pan mee naar huis.

Iedereen werd enthousiast bij het zien van deze goed gevulde pan. Na vijf hele lange minuten wachten totdat de spareribs goed warm waren, was het aanvallen geblazen! Met veel gekluif, gesmak en complimenten aan Kippie werden de spareribs soldaat gemaakt. Het vlees was mals en viel bijna van de botjes af en de zoete kruiden waren precies in goede hoeveelheid aangebracht. Dit was genieten!"

Makkelijke hapjes voor een verjaardag
Hapjes voor een grote groep mensen
Ideale hapjes voor een feestje
"Niemand kon zich aanbieden om restanten mee te nemen want alles is op gegaan.Iedereen was erg te spreken over de manier waarop Kippie te werk gaat, de gebruiksvriendelijkheid van de pan, de ruime keuze in het assortiment hapjes en het makkelijke opdienen hiervan.

Kippie, wij danken jullie hartelijk voor het meehelpen aan een heerlijke avond. Het klantenbestand is met behulp van deze avond zeer zeker groter geworden. Tot snel!

Groetjes Lisa en de gehele vriendengroep"
Laden
Laden