Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Een surpriseparty met de hapjes uit de snackpan XL!

Jess van Ruiven uit Heerhugowaard trok de stoute schoenen aan en stuurde ons een mailtje naar aanleiding van de 40 jarige verjaardag van haar man. Ze wilde een gezellige surpriseparty organiseren inclusief makkelijke (en vooral lekkere) hapjes. Voor Kippie geen probleem natuurlijk. Van ons kreeg Jess de kans om de snackpan XL met 90 verschillende hapjes te testen. Ze besloot er zelf nog 2 pannen bij te reserveren!

De voorbereidingen van het surprisefeestje

"Start deMission Impossible-theme song maar alvast: een surpriseparty organiseren voor een alles willen wetende jarige Job is knap lastig als je het organisatietalent van een chaoot hebt. Je wordt maar één keer 40, dus dat moet groots gevierd worden in onze achtertuin. In het geheim voorbereidingen treffen, twee maanden van te voren een datum prikken en de eerste notificatie naar de genodigden sturen…
Gasten: check


Een maand later: ineens een schuurkoelkast gevuld met 2 kratten bier… “Was in de aanbieding schat, alvast voor september.." En ik kreeg reactie van een iets wat boze echtgenoot: "Ja maar lieverd, om de week zijn die kratten in de aanbieding!"

Dan wist hij nog niet eens dat de koelkast bij de buren en bij mijnschoonouders tot aan het dak vol waren gestouwd met bier, wijn en fris… Feestje = Food en Drinks.
Koude drankjes: check"

En dan: de hapjes!

"De zakken chips en dips en borrelnoten konden gemakkelijk bij complotmedewerkster gestald worden. Maar dan lekkere warme snacks. Het zou voor mij als organisatorisch talent (en vrouw van...) een hele kluif worden om alle hapjes ongezien te makenzonder dat mijn man het door zou hebben. Ik wilde niemand anders een middag de keuken insturen om voor 48 man ballen te draaien... Maar daar kwam Kippie om de hoek: een Snackpan XL, nou eigenlijk twee en uiteindelijk drie XL Snackpannen!

Het Kippie testteam zat ook in het complot. Eén pan mocht ik testen, de andere twee heb ik eenvoudig online besteld. Ik was van alle gemakken voorzien: stekker in het stopcontact en opwarmen maar die verschillende hapjes en geen uren in de keuken staan.

Foods: check"
De snackpan XL afhalen in de winkel
De inhoud van de Kippiepan is uitneembaar
De snackpan XL is gevuld met 90 hapjes

"Het ophalen van de Kippiepan was geen probleem. De drie snackpannen stonden netjes klaar bij Kippie Heerhugowaard. De verkoopster heeft ons hele simpele instructies gegeven. Met drie goed gevulde pannen en de bereidingswijze in m'n achterhoofd ben ik in de auto gestapt en heb ik de pannen bij mijn buren afgegeven. De inhoud van de pannen kon bij de buren in de koelkast bewaard worden door de uitneembare schalen die in de pannen zitten. Handig! Nog een paar uur tot het feest kan beginnen..."

Een versierde tuin, confettipoppers en 45 man in koor: SURPRISE!! Na alle chaotische voorbereidingen wat betreft hapjes, drankjes en goede smoezen kon het feest dan eindelijk beginnen."

Hapjes buffet op tafel
De snackpan maakt ieder feestje compleet
Gezellig borrelen met een Kippiepan

"Halverwege het feest werden de Kippiepannen aangezet. En ook met een borrel op lukt het om de stekker in het stopcontact te stoppen en de plastic deksel te verwijderen: easy does it! Heerlijke geuren verspreidde door de achtertuin en op een paar botjes en stokjes na waren alle drie de pannen na enige tijd leeg. Heerlijk! Echt super makkelijk die pannen en vooral heel erg lekker.

Yeahhh! Mission surpriseparty completed. CHECK!

Kippie, onwijs bedankt dat wij de snackpan XL mochten testen. De volgende verjaardag staan de pannen weer op tafel!

Groetjes, Jess"

Laden
Laden