Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

De Kippie satépan; perfect voor verjaardagen!

Woensdag 5 juli vierde Joao, het zoontje van Wendy uit Breda, zijn verjaardag. Het doel was makkelijk en snel lekker eten op tafel zodat toch iedereen kon blijven eten op deze doordeweekse dag. "Ouders weten wat een geregel zo’n kinderfeestje kan zijn. Gelukkig kunnen we de Kippie saté pan testen. Lekker makkelijk!" aldus Wendy, onze Kippie-tester.

"Normaal steken we de BBQ zelf aan en maken we verschillende salades. Dat is wel gezellig uiteraard, maar neemt veel tijd in beslag. Die tijd besteden we liever aan João vandaag. Mede hierdoor hebben we te maken met een kieskeurig publiek. Als men de kipsaté niet lekker vindt, dan zullen we het zeker horen. Is het gek dat we een beetje zenuwachtig zijn?"

"Omdat we het dit keer op de verjaardag zelf vieren willen we het niet te ingewikkeld maken. Salades waren van tevoren al gemaakt. Verschillende koude hapjes staan op tafel. Mijn man heeft de Kippie pan opgehaald bij de vestiging in Breda. Je kunt de pan meenemen en die retourneren. Dat is zeker slim als de saté langer warm gehouden moet worden. Wij kiezen ervoor in de oven op te wamen. Dit is supersimpel na de uitleg van de Kippie medewerker. Echt!"
kipsaté gemakkelijk opwarmen in de oven
de satépan van kippie
Tip: serveer met salade en/of stokbrood

"Zodra de oven aanstaat ruikt het heerlijk in de keuken. De keuken vult zich snel met gegadigden om te testen. Wat maak je? Kipsaté! Nou ja, maken niet echt. Dat heeft Kippie al gedaan. Opwarmen dus. Door de heerlijke geur vergeet je bijna dat het niet de BBQ is waar de saté ligt te garen."

"Het moment is daar. De saté komt uit de oven. Direct moeten we de saté tegen de hongerige gasten beschermen. Nee! Even wachten! Ik moet eerst een foto maken! Om me heen hoor ik; “Wel opschieten dan, het ruikt zo lekker!”. Dat klopt, ik heb er zelf ook trek van gekregen. Stilte in de keuken, zoals altijd als mensen eten. Wat vindt men ervan? Zelf zorgen we snel dat we in elk geval wat stokjes kipsaté op ons bord hebben. Binnen enkele minuten was de hele pan leeg! 80 stokjes saté worden met veel smaak op gegeten." 

"Wow, lekker zeg! Dit hadden zowel wij als onze gasten niet verwacht van een pan met kant-en-klare kipsaté. Het vlees is mals. De smaak licht zoet en, heel belangrijk, niet te zout. Niet alleen wij, maar ook de mensen die aanwezig waren zullen zeker vaker een saté pan bij Kippie bestellen!" 

Kippie, bedankt dat wij de satépan mochten testen! Groetjes, Wendy en de rest."

Laden
Laden