Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

De geslaagde housewarming van Donny dankzij de snackpan XL


Sinds enkele weken woont Donny Mast samen met zijn vriendin in Leiderdorp. Om dit te vieren organiseerden zij een housewarming voor vrienden en familie. Enkel de hapjes moesten nog geregeld worden... Een goed moment om de snackpan XL te testten dacht Donny en hij meldde zich aan.

"Sinds begin mei woon ik samen met mijn vriendin in Leiderdorp. 24 juni heb ik een housewarming gehouden. De housewarming leek mij het ideale moment om de Kippiepan ten toon te stellen en te laten testen door mijn gasten. Zo gezegd, zo gedaan!"

Het afhalen van de snackpan XL

"Het afhalen van de pan was een bijzonder moment. Vanaf mijn huis is het ongeveer vijf minuten lopen naar Kippie Leiderdorp. Eenmaal in de winkel aangekomen vertelde ik de medewerker dat ik Kippietester ben. Geluksvogel, zei hij mij lachend. Vervolgens werd de Kippiepan tevoorschijn gehaald. Dit is hem dan, de bekende Kippiepan. Na het overhandigen van de pan kreeg ik een uitgebreide uitleg hoe de hapjes het beste voorverwarmd kunnen worden."

De weg naar huis


"Gelukkig had ik een paraplu meegenomen op de heenweg. Het was inmiddels best hard aan het regenen. Zo kon ik de Kippiepan beschermen en de lekkere hapjes veilig en droog binnen krijgen. Het was best een grappig gezicht. Een pan vol kip onder een paruplu."

De middag voor de housewarming


"De regen was niet het enige waarvoor ik de hapjes moest beschermen. Later die middag heb ik de hapjes nog moeten beschermen voor mijn hongerige vriendin. Ik sluit niet uit dat er enkele kippenpootjes zijn gesneuveld voor de housewarming begon. Zelf heb ik ook een kippetje en balletje gehakt voorgeproefd. Altijd testen wat je geeft aan je gasten. We begonnen het feest uiteindelijk met circa 85 hapjes in de pan."

Het klaarmaken en opeten van de hapjes


"Goed geïnformeerd door de kippiemedewerker, heb ik de kippiepan 35 minuten op de eerste stand verwarmd. Inmiddels liep het huis al lekker vol en waren er ongeveer een mannetje of 16. Na tien minuten vroeg de eerste gast al waar die lekkere geur vandaan kwam. Daar kom je zo achter, zei ik. 25 minuten later zette ik de pan met 85 hapjes op tafel. 300 seconden later was de hele pan leeg. Als een stel hyena's werd de pan leeggegeten. Enkel botjes lagen er nog verspreid door mijn woonkamer.

Iedereen vond de hapjes heerlijk. Ik kreeg al snel verwijten waarom er geen tweede pan was. En waar de kippiewinkel zich eigenlijk bevindt in Leiderdorp. Iedereen heeft genoten van de pan. Dat kan je ook wel zien aan de foto's!"

Algehele ervaring


"Al met al was de ervaring als kippietester grandioos. Ik ga vaker een pan halen voor een feestje of gelegenheid. Ook mijn vrienden zijn verkocht en zullen vaker langskomen in de winkel. Deze pan maakt je feestje helemaal af!

Groetjes Donny"
Hapjes voor een housewarming bestellen
Gemakkelijk op te warmen
Binnen enkele minuten aanschuiven
Laden
Laden