Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Kimmely testte de snackpan XL tijdens het spelen van het beroemde dobbelspel

Kimmeley stelde haar testpanel via een mail aan de klantenservice van Kippie voor. Elk jaar viert zij met 7 vrienden sinterklaas en spelen zij het beroemde dobbelspel. Dit natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. De Kippiepan kon niet ontbreken...
Een Kippiepan tijdens Sinterklaas
Smullen van sinterklaashapjes
De hapjes van de snackpan XL met sinterklaas
"Of we de kippiepan mochten testen, dat was mijn vraag.

Al jaren vieren wij traditioneel het sinterklaas dobbelspel met vrienden. Nu is het geval dat ook met de jaren de groep groter wordt want families worden groter...

Super gezellig, maar grote families zorgen vaak voor minder tijd. Daarom opperde ik om het dan dit jaar maar zonder eten te doen. Een borrelnootje en wijntje volstaan prima dacht ik zo. Tot ik de Kippiepan voorbij zag komen. Toevallig zag ik een advertentie en ben ik op de website gaan kijken. Uiteraard hadden we hier al eerder van gehoord maar nog niet uitgeprobeerd.

Zo gezegd zo gedaan. Op 8 december mocht ik de pan ophalen bij Kippie Den Bosch. Wat een heerlijke winkel! Je kunt hier ook lekkere broodjes bestellen.

De uitleg van de Kippiepan was simpel. Stand 3, 30 tot 40 minuten voor aanvang van het eten aanzetten en smullen maar. Was alles maar zo simpel!

We hebben de cadeaus klaargezet, de pan aan en gaan. Met een groep van 5 mannen en 3 vrouwen hebben we genoten van de snackpan XL. De keuze was prima. Het vlees was heerlijk mals en goed gekruid. Echt een aanrader! Een sausje is per definitie niet nodig.

De XL pan is op gegaan met gemak. De heren bleven lopen en de avond was geslaagd.

Mocht je een feestje hebben en weinig tijd, dan is dit de ideale oplossing. Binnenkort hebben wij weer een avond dus die pan die is weer van de partij!

Bedankt, we hebben ervan genoten!

Groeten,
Kimmely uit Oeteldonk
Laden
Laden