Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Anne-Lize organiseerde een tuinfeestje en de Kippiepan kon natuurlijk niet ontbreken!

Anne-Lize trok de stoute schoenen aan en mailde Kippie met de vraag of zij een Kippiepan mocht testen. Zij organiseerde een spetterend zomerfeest om iedereen te bedanken die haar geholpen heeft met het klussen en verhuizen. De snackpan XL zou zeker in de smaak vallen bij de harde werkers, dacht zij. Zij had namelijk erg veel goede verhalen gehoord over Kippie maar zelf nog nooit een Kippiepan geprobeerd. Lees hier haar eerste Kippie-ervaring!

"Wij zijn ook gewoon heel erg nieuwsgierig. Al zoveel goeie en enthousiaste reacties gehoord maar nog nooit geprobeerd." mailde Anne-Lize naar de klantenservice van Kippie. Zij werd uitgenodigd om het testteam te versterken. Op een vrijdag haalde zij de snackpan XL op bij Kippie Poeldijk.
De snackpan XL als buffet
Enkel even opwarmen en smullen maar!
Voor iedere feestelijke gelegenheid
"Het is dus een super leuk feest geworden! Het was een feest om iedereen te bedanken voor het klussen en helpen verhuizen naar onze nieuwe woning, maar het werd dus uiteindelijk het thema tropische zomer-flamingo-pool-tuin party! Het weer werkte met gemiddeld 30 graden ook nog eens heel goed mee." vertelt Anne-Lize.

"Het was best spannend voor ons om gelijk voor een groot gezelschap de Kippiepan voor het eerst uit te proberen. We waren namelijk met ongeveer 40 personen. Je weet maar nooit of het allemaal goed gaat en ook echt goed is.

Het begon al met het ophalen van de Kippiepan. Je wordt al blij als je de pan ziet want hij ziet er goed en mooi groot uit en ook belangrijk, echt schoon! Je kunt je gasten dus ook echt iets presenteren. Het hele concept is trouwens goed doordacht met nog een mooie en duidelijke uitleg erbij. So far so good."

Dan maar eens kijken of het bereiden, of eigenlijk het warm maken van het vlees, ook echt zo makkelijk is zoals geschreven wordt. Pan aan, klein beetje water bij het vlees, eerst maar voorzichtig niet te warm. Af en toe omkeren en je ziet het gebeuren en je ruikt het al. Wij deden dat in de keuken en konden na ca. 20 minuten de pan opdienen. We kregen nog net geen "oh" en "ah" maar alle blikken waren op de pan gericht. Echt leuk om zoiets neer te kunnen zetten.

En toen... toen werd er direct aangevallen. We hadden de snackpan XL en die is echt goed gevarieerd. Kinderen en volwassenen vonden allemaal wat van hun gading. We kregen allemaal complimenten, terwijl we er niet eens zo veel aan hadden gedaan ha, ha, dat het vlees zo lekker was. "Echt goed!".

We waren ook benieuwd naar de mening van de kritische "vlees" kenners want die waren er ook bij. Als echte keurmeesters hebben ze van alle soorten geproefd. Ze hadden hun persoonlijke voorkeur, de goed gekruide kipkluifjes, maar alles werd goedgekeurd! Goed mals, echt smaakvol. Nou Kippiepan, dat doen jullie dus "echt goed"!

Wij kozen voor de Kippiepan omdat we zelf niet de hele tijd in de keuken wilden staan en ook zelf van het feestje wilden genieten. En dat is ook echt gelukt!

Nog een voordeel is dat je het vlees bijvoorbeeld ook makkelijk de dag van tevoren kunt ophalen, in de koelkast kunt zetten en dan staat dat alvast klaar. Een stuk minder stress dus!

Mocht je nog twijfelen, niet doen! Gewoon die pan bestellen en je zal een geslaagde dag hebben. We verlangen nu alweer naar de volgende pan! Heel erg bedankt Sanne. We hebben een top feest gehad en dat ook echt mede dankzij de heerlijke, makkelijke en mooie Kippiepan. Je hebt er weer meer fans bij, wij maar ook diverse gasten van ons feest!

Groetjes, 
Anne-Lize"
Laden
Laden