Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Kippiebox Saté

Art nr. C1033
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Bezorgen en afhalen
  • Slechts €2,50 per persoon!
  • Totaal 20 stokken kipsaté in 4 verschillende smaken
  • Voor 7 tot 10 personen
  • Bij levering minimaal 7 dagen houdbaar
  • Afhalen of thuis laten bezorgen
Deze Kippiebox is gevuld met heerlijke kant-en-klare kipsaté. In totaal is de box gevuld met 20 satéstokken in 4 verschillende smaken. Hier kun je met 7 tot 10 personen prima van eten! Tip: serveer met onze heerlijke maaltijden of maaltijdpannen . Bij welke feestelijke gelegenheid zet jij deze
Prijs
€ 25,99
incl. BTW
Omschrijving
Deze Kippiebox is gevuld met heerlijke kant-en-klare kipsaté. In totaal is de box gevuld met 20 satéstokken in 4 verschillende smaken. Hier kun je met 7 tot 10 personen prima van eten! Tip: serveer met onze heerlijke maaltijden of maaltijdpannen. Bij welke feestelijke gelegenheid zet jij deze Kippiebox op tafel?

Wat vind je allemaal in de Kippiebox saté?

- Kipsaté naturel
- Kipsaté met een pikante marinade
- Kipsaté met een Japanse ketjapmarinade
- Kipsaté met pindasaus

Allergenen
:
De satébox van Kippie bevat de allergenen gluten, pinda en soja.

Houdbaarheid:

De Kippiebox party is bij levering minimaal 7 dagen houdbaar. Het product is verpakt onder beschermde atmosfeer. Bewaar de Kippiebox saté bij maximaal 7 graden celsius. Na openen is het product beperkt houdbaar.

Hoeveelheid per persoon:

De inhoud van de satébox is ongeveer 1200 gram. Dit zijn in totaal 20 satéstokken. Je kunt uit deze box met 7 tot 10 personen zeker eten. Serveer er wel een lekkere maaltijd of wat stokbrood en salades bij.

Bereiding:

Het gaat bij dit product om kant-en-klare kipsaté. Voor consumeren kun je de satéstokken in de oven of in de magnetron opwarmen. Verwijder hiervoor de verpakking en leg de stokken kipsaté op een ovenschaal. Je kunt de saté ook koud consumeren.
Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden