Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Kippie opent in nieuwe stijl

maandag 20 februari 2017
Nog ruim een maand en dan is het zo ver. Kippie Papendrecht gaat verhuizen naar een mooi en nieuw pand. De winkel zal verhuizen naar Meentpassage nummer 12, tegenover waar zij nu al zitten. Dit is het oude pand van de Jamin. De nieuwe winkel zal anders zijn dan wij gewend zijn...

Al enige tijd is Kippie bezig geweest met het verfrissen en vernieuwen van het concept. Extrene partijen en het hoofdkantoor zelf zijn bij elkaar gekomen en uiteindelijk is er een nieuwe huisstijl bedacht. Kippie Papendrecht zal de eerste (proef)winkel worden die in deze stijl geopend wordt.

"Ik ben heel benieuwd hoe de mensen op de nieuwe Kippie-winkel zullen reageren. Ik kan in ieder geval niet wachten om te beginnen en om Kippie Papendrecht aan de Meentpassage te openen. Uiteraard zal de opening worden gevierd met leuke en scherpe acties. Hiervoor kun je het beste onze Facebookpagina in de gaten houden." aldus Crowin Vlot, eigenaar Kippie Papendrecht.

Kippie Papendrecht verhuist op donderdag 30 maart 2017. Vanaf die dag kunnen de heerlijke producten worden gekocht op adres: Meentpassage 12.

Voor de klanten zal er niets veranderen. Je kunt nog altijd bij ons terecht voor heerlijke snacks, vers gegrilde producten, complete maaltijden en voor onze populaire Kippiepannen!

Image title


Laden
Laden