Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Kippie Hellevoetsluis gaat verbouwen!

donderdag 22 september 2016
Kippie Hellevoetsluis is natuurlijk al een groot succes. Toch is de huidige winkel aan de 'kleine' kant. De winkel is tot op heden niet voor niets de kleinste Kippie-winkel... Daar gaat binnenkort iets aan veranderen. Kippie Hellevoetsluis ondergaat in oktober een grote verbouwing en zal enorm gaan uitbreiden!

Ook in Hellevoetsluis is Kippie een enorm succes. De vers gegrilde producten en beroemde Kippiepannen vliegen over de toonbank. Doordat de winkel aan de kleine kant is, is het assortiment in Hellevoetsluis nog niet helemaal compleet. Vanaf 3 november zal daar verandering in komen.

"Wij zijn enorm trots op het feit dat onze winkel zo gaat uitbreiden. Naast een nieuwe en frisse winkel, krijgen de klanten er ook een veel uitgebreider assortiment voor terug. Denk bijvoorbeeld aan de vers belegde stokbroden. Deze heerlijk broodjes zullen vanaf de (her)opening ook bij ons te verkrijgen zijn!"
aldus Michael Kijf, mede-eigenaar van Kippie Hellevoetsluis.

 De grote verbouwing gaat 3 oktober van start.

"Van 3 oktober tot en met 2 november zal onze winkel dicht zijn. Onze fans zullen het dus even zonder ons moeten doen. Maar niet getreurd: op 3 november open wij de nieuwe winkel met erg veel feestelijke acties. Daarvoor kun je het beste onze Facebook-pagina in de gaten houden."
vertelt Marianne Kijf, eigenaresse Kippie Hellevoetsluis. 

Het adres van Kippie Hellevoetsluis blijft hetzelfde: Struytse Hoeck 347.
Laden
Laden