Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Kippie Haarlem is verbouwd!

woensdag 30 mei 2018
Kippie Haarlem in winkelcentrum Schalkwijk heeft een grote verbouwing achter de rug. Even was er onduidelijkheid over de datum van de heropening. Eindelijk kunnen wij bekend maken dat 4 juli 2018 de winkel wordt heropend!

Danny Woltman is de nieuwe eigenaar van de winkel. De winkel is de afgelopen weken omgebouwd naar de nieuwe huisstijl van Kippie. Danny gaat dus van start in een moderne en frisse winkel.

Om de heropening te vieren wordt er uitgepakt met vele scherpe kortingen en acties. Er worden zelfs producten (gratis!) weggegeven! Zorg er dus voor dat je 4 juli vrij houdt in je agenda om erbij te zijn...

De acties luiden als volgt:

- De eerste 50 klanten ontvangen een partyschotel met 30 hapjes cadeau. Bij besteding vanaf 10 euro. De winkel opent 4 juli om 09:00 uur.
- Alle klanten krijgen de hele week een gratis stuk grillworst bij besteding vanaf 7 euro. Je mag zelfs kiezen: gevuld met kaas of naturel.
- De belegde stokbroden zijn heel de week slechts 2 euro geprijsd. Normaal gesproken zijn deze stokbroden 3 euro per stuk.
- Op de dag van de heropening worden er gratis grote kippenpoten uitgedeeld om te proeven. Dit is op 4 juli tussen 14:00 en 15:00 uur.
Laden
Laden