Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Kippie Doetinchem gaat verhuizen!

dinsdag 1 mei 2018
Je vindt Kippie al enige tijd in het centrum van Doetinchem. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een splinternieuwe Kippie-winkel in de Heezenstraat. Kippie Doetinchem zal binnenkort verhuizen van Heezenstraat nummer 16 naar Heezenstraat nummer 18!

De nieuwe winkel wordt in de nieuwe huisstijl van Kippie gebouwd en ingericht. Deze nieuwe huisstijl is in vergelijking met de huidige stijl een stuk eigentijdser en frisser qua uiterlijk. Het assortiment en de prijzen zullen hier en daar worden aangepast. Verder verandert er eigenlijk niets. "We zullen dezelfde heerlijke kiprpoducten van uitstekende kwaliteit blijven verkopen!" vertelt Jos, eigenaresse van de Kippie-winkel in Doetinchem.

Zij is erg blij met de verhuizing en de verbouwing van haar winkel. "We kunnen niet wachten om de winkel te heropenen. Het fijne aan de verhuizing is, dat wij gedurende de verbouwing gewoon open kunnen blijven!" vertelt Jos van Loo.

De volgende openingsacties gelden in de winkel:

- De eerste 50 klanten krijgen een GRATIS partyschotel met 30 hapjes bij besteding vanaf €10,-
- Alle klanten krijgen een gratis stuk grillworst bij besteding vanaf €7,-
- Alle grote gevulde stokbroden zijn slechts €2,- per stuk in plaats van €3,-

De winkel zal op vrijdag 11 mei 2018 om 09:00 uur worden heropend. Het nieuwe adres is Heezenstraat 18, 7001 BR Doetinchem.
Laden
Laden