Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Kippie breidt assortiment uit

maandag 6 juni 2016
De Kippiepannen van Kippie Grill- en Maaltijdenwinkels zijn het afgelopen jaar erg populair geworden. Steeds vaker zie je op verjaardagen, vrijdagmiddag borrels en andere feesten een Kippiepan op tafel staan. De pannen zorgen voor veel gemak en eetplezier. Kippie is op zoek gegaan naar aanvullingen op het Kippiepannen-assortiment. Nu nieuw in het assortiment: de sparerib-pan!

Niet alleen de kipproducten van Kippie vallen goed in de smaak bij de klanten, ook de spareribs worden zeer gewaardeerd. Vandaar dat het tijd werd voor een aanvulling op het Kippiepannen-assortiment. De sparerib-pannen zijn voor de echte liefhebbers van kluiven die niet bang zijn voor vieze handen!


Image titleImage titleEr zijn twee varianten van de nieuwe sparerib-pan. De eerste is de pittige variant. De pan is gevuld met ruim 2 kilogram gegrilde spareribs. Deze spareribs zijn gemarineerd in een pittige marinade. 

De tweede variant is de zoete sparerib-pan. Ook deze pan is gevuld met ruim 2 kilogram gegrilde spareribs, gemarineerd in een zoete ketjap marinade.

De sparerib-pannen kosten €29,95 per stuk (exclusief borg). Speciaal voor Vaderdag zijn ze in de aanbieding! Tot en met 18 juni geldt een korting van €5,-. Bestel ze nu dus snel voor €24,95!
Laden
Laden