Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Kippie bezorgt maaltijdpakketten aan huis

maandag 30 maart 2020
Vanaf vandaag is het mogelijk om complete maaltijden van Kippie thuis te laten bezorgen. Maaltijdpakketten voor +/- 4 personen worden gekoeld geleverd door heel Nederland op donderdag, vrijdag of zaterdag. Heb jij al een keus kunnen maken? Er zijn 4 verschillende varianten van de Kippie-pakketten.

Kippie bezorgt in samenwerking met Leen Menken de maaltijdpakketten gekoeld aan huis. Er wordt door heel Nederland bezorgd (met uitzondering van de Waddeneilanden) voor slechts 7,50 euro!

Verschillende pakketten

Er zijn 4 verschillende maaltijdpakketten. Zo kun je kiezen tussen een nasi-, bami-, mihoen- of Chinese bamipakket. Het zijn complete maaltijden voor ongeveer 4 personen. Je kunt er met je hele gezin van smullen. De pakketten zijn met zorg samengesteld en bestaan uit onze populairste producten.

Houdbaarheid

Er wordt op donderdag, vrijdag en zaterdag aan huis bezorgd. Je kunt uiterlijk tot 12:00 uur de dag van tevoren bestellen. Wil je de maaltijden op tijd in huis hebben? Laat ze dan een dag eerder bezorgen!
De producten zijn gegaard (dus enkel even opwarmen!) en zeker 4 dagen houdbaar in de koelkast. Invriezen is zelfs ook nog mogelijk.

Bestel de maaltijpakketten hier!

 
Image titleImage titleImage titleImage title
Laden
Laden