Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Kippie bestaat 25 jaar!

maandag 9 april 2018
Wist je dat Kippie zonder kip is begonnen? Ruim 70 jaar geleden legde grootvader Krijgsman de basis van Kippie door huis-aan-huis boter te verkopen. Later werden kip, kaas en eieren aan het assortiment toegevoegd. Nog later werden er steeds meer poelierswinkels geopend tot in 1993 de franchiseformule Kippie ontstond.

Vandaag de dag bestaat de franchiseketen uit 48 grill- en maaltijden winkels verspreid door Nederland. De succesfactoren van Kippie zijn kant-en-klaar maaltijden, gegrilde producten, broodjes, snacks en de Kippiepannen. Iedere winkel heeft een eigen ondernemer. Dit jaar bestaat de formule “Kippie” 25 jaar en dat moet uiteraard grootst gevierd worden.

Stunten met aanbiedingen


In alle winkels en via de webshop gelden in week 16 (van 16 t/m 21 april) spetterende acties. Deze staan allemaal in het teken van het 25 jarig jubileum. Zo kun je overal 5 grote gegrilde kippenpoten voor maar €2,50 scoren en zijn alle broodjes met een snack (zoals kroket, frikandel en hamburger) slechts 25 cent!

De complete maaltijden worden deze week ook tegen een scherpe prijs verkocht. Je betaalt slechts €2,50 per pond. In de winkels vind je verschillende maaltijden als nasi, bami en mihoen.

Tot slot zijn de bekende Kippiepannen afgeprijsd. Alle pannen die normaal €29,95 kosten, worden nu verkocht voor €25,-. De pannen kunnen gereserveerd worden via de webshop.
Image title

Laden
Laden