Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Kippie van het jaar 2016

dinsdag 29 november 2016

Het einde van 2016 nadert, de feestdagen staan weer voor de deur. Kippie Doetinchem start deze laatste, drukke maar vooral gezellige periode van het jaar met extra positiviteit: de winkel is namelijk verkozen tot Kippie van het jaar 2016!

Al ruim 7 jaar runt familie van Loo Kippie Doetinchem met veel plezier. “De winkel en het verkopen van gegrilde producten van goede kwaliteit is echt onze passie. We doen er alles aan om de klanten iedere dag met een glimlach naar huis te laten gaan.” Aldus Jos van Loo, eigenaresse van Kippie Doetinchem.

Het grote nieuws dat Kippie Doetinchem Kippie van het jaar 2016 is geworden kwam als een echte verrassing. “Wij hadden dit stiekem heel erg gehoopt. We gaan deze overwinning goed vieren met het gehele team.” vertelt Jos.

Alle tot nu toe 38 Kippie-winkels werden het afgelopen jaar gecontroleerd door twee verschillende onderzoeksinstanties. Criteria als klantvriendelijkheid, verzorging, enthousiasme, uitstraling en hygiëne stonden centraal.

Kippiepannen

Tegenwoordig zijn de Kippiepannen van Kippie Doetinchem ook erg populair. De pannen gevuld met heerlijke hapjes en verse maaltijden gaan als warme broodjes over de toonbank. 
Image title

Laden
Laden