Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Kippenpoten zoet

Art nr. C4031
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Enkel afhalen
  • Gemarineerd met een zoete ketjapmarinade
  • Iedere dag vers gegrild in onze winkels
  • Kant en klaar, gemakkelijk opwarmen in de magnetron of oven
  • Af te halen in onze winkels
  • Ook een pikante variant en een naturel variant verkrijgbaar
Deze kippenpoten zijn gemarineerd met een zoete ketjapmarinade. De kippenpoten worden de hele dag door vers gegrild in onze winkels. Na het grillen worden ze gemarineerd. Deze kippenpoten zijn niet via de webshop verkrijgbaar, enkel in onze winkels . Allergenen: De kippenpoot naturel van Kippie
Prijs
€ 0,00
incl. BTW
Dit product kan niet online worden besteld.
Omschrijving
Deze kippenpoten zijn gemarineerd met een zoete ketjapmarinade. De kippenpoten worden de hele dag door vers gegrild in onze winkels. Na het grillen worden ze gemarineerd. Deze kippenpoten zijn niet via de webshop verkrijgbaar, enkel in onze winkels.

Allergenen:

De kippenpoot naturel van Kippie bevat de allergenen: gluten, soja, selderij, mosterd en kan sporen van noten en pinda's bevatten.

Bereiding:

De kippenpoten worden in de winkels gegrild en zijn dus kant en klaar. Enkel even opwarmen en je kunt ervan smullen! Opwarmen kan in de magnetron (ongeveer drie minuten op het volle vermogen in de papieren zak) of in de oven (ongeveer 10 minuten op 180 graden, uit de zak halen). 

Hoeveelheid per persoon:

De kippenpoten zijn ongeveer 200 gram. Per persoon eet je 1 à 2 kippenpoten bij een maaltijd. Ben je een grote eter? Dan schep je vast wat meer op!

Prijs:

De verkoopprijs van de zoete kippenpoten kan per winkel verschillen. De kippenpoten zijn in de meeste winkels €1,75 per stuk. Vaak geldt de aanbieding: vijf stuks voor €6,50!

Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden