Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Kip roti

Art nr. C6230
Enkel afhalen
 • Echte surinaamse roti
 • Rijkelijk gevuld met kip, aardappel en kousenband
 • Kant en klaar, enkel even opwarmen
 • Opwarmen in de magnetron (3 minuten op het volle vermogen)
Kip roti is een heerlijk Surinaams gerecht. De rotirollen zijn rijkelijk gevuld met kousenband, aardappel en stukjes geplukte kip. Gemarineerd in een lekkere kerriemarinade. Onze kip roti is niet via de webshop verkrijgbaar, enkel in onze winkels . Tip: combineer de kip roti met een gekookt (of
Prijs
€ 0,00
incl. BTW
Dit product kan niet online worden besteld.
Omschrijving
Kip roti is een heerlijk Surinaams gerecht. De rotirollen zijn rijkelijk gevuld met kousenband, aardappel en stukjes geplukte kip. Gemarineerd in een lekkere kerriemarinade. Onze kip roti is niet via de webshop verkrijgbaar, enkel in onze winkels. Tip: combineer de kip roti met een gekookt (of gebakken) ei om het gerecht compleet te maken of eet dit als lunch!

Allergenen:

De roti van Kippie bevat de allergenen: gluten, ei en mosterd.

Bereiding:

De rotirollen zijn kant en klaar. Opwarmen kan in de magnetron (3 minuten op het volle vermogen). Let op: laat de plastic folie om de rol heen zitten, dan blijft de pannekoek lekker zacht!

Hoeveelheid per persoon:

Wij rekenen meestal één rotirol per persoon als er nog iets bij gegeten wordt. Ben je een grote eter? Dan schep je vast wat meer op!

Prijs:

De verkoopprijs van de kip roti kan per winkel verschillen. In de meeste winkels zijn de rotirollen 5,50 euro per stuk.

Beoordelingen (2)
 • Lekkere rotirol 31-7-2021
  Dacht eigenlijk dat het niet lekker zou zijn maar het was een aanbieding van 2 voor €9,95 en mijn dochter wilde het graag, dus 2 gekocht en mijn vader die bijna alle roti's afkeurt vond deze lekker! Miste wel het ei erin. Maar ik hoop dat ze het in elk filiaal verkopen want dan kan ik binnenkort in Almere langsgaan.
 • goed 11-8-2019
  lkr man echt goeie 5 min 600 watt
  Laden
  Laden