Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Kipkluifjes pikant

Art nr. C4080
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Enkel afhalen
  • Iedere dag vers gegrild in onze winkels
  • Kant en klaar, gemakkelijk opwarmen in de magnetron of oven
  • Heerlijk pikant gemarineerd
  • Voor de echte kluifliefhebbers
  • Tip: heerlijk op een feestje!
De pikante kipkluifjes van Kippie zijn gemarineerd met een pikante marinade. Ze worden de hele dag door vers gegrild in onze winkels. Deze pittige kluifjes zijn niet los via de webshop verkrijgbaar, enkel in onze winkels . Je vindt deze pittige hapjes ook in de partyschotels , de snackpan , de
Prijs
€ 0,00
incl. BTW
Dit product kan niet online worden besteld.
Omschrijving
De pikante kipkluifjes van Kippie zijn gemarineerd met een pikante marinade. Ze worden de hele dag door vers gegrild in onze winkels. Deze pittige kluifjes zijn niet los via de webshop verkrijgbaar, enkel in onze winkels. Je vindt deze pittige hapjes ook in de partyschotels, de snackpan, de snackpan XL, de kluifpan en de snackpan XXL.

Allergenen:

De pikante kluifjes van Kippie bevatten de allergenen: gluten, soja, ei, selderij en mosterd en kan sporen van pinda's en noten bevatten.

Bereiding:

De hapjes worden in de winkels gegrild en zijn dus kant en klaar. Enkel even opwarmen en je kunt ervan smullen! Opwarmen kan in de magnetron (ongeveer drie minuten op het volle vermogen in de papieren zak) of in de oven (ongeveer 10 minuten op 180 graden, uit de zak halen). 

Hoeveelheid per persoon:

In een pond pikante kipkluifjes zitten tussen de 15 en 20 hapjes. Per persoon eet je ongeveer een half pond bij een maaltijd. Ben je een grote eter? Dan schep je vast wat meer op!

Prijs:

De verkoopprijs van de hotwings kan per winkel verschillen. De gegrilde hapjes zijn in de meeste winkels €7,- per pond (500 gram).

Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden