Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Hoe werkt de Kippiebox?

Er zijn verschillende Kippieboxen verkrijgbaar. Alle boxen worden verpakt onder beschermde atmosfeer. Hierdoor kan de houdbaarheid van de producten verlengd worden. Alle boxen zijn bij levering of afhalen minimaal 5 dagen houdbaar.

Er is een Kippie box voor iedere gelegenheid. Ga jij lekker gourmetten met de familie binnenkort? Of vier je een feestje en wil je lekkere (vegetarische) hapjes op tafel zetten? We hebben het allemaal! Hieronder vind je de bereidingswijze van al onze Kippieboxen.
gourmetbox van kippie opwarmen

Hoe bereid ik de gourmetbox?


De gourmetbox bevat rauwe vleesproducten. 

Dit product is verpakt onder beschermde atmosfeer en bij levering minimaal 3 dagen houdbaar. Bewaar het product gekoeld (max 4 graden celsius). Na openen is het product beperkt houdbaar.

Het gaat hier om een rauw product. Voor consumptie moet het vlees goed verhit en gebakken worden.

Haal het vlees uit de verpakking en bereid het op een gourmetstel of in een pan.
Tip: de Kippiepan is ook geschikt om het vlees in te bakken!
bereiding tapasbox kippie

Hoe bereid ik de tapasbox?


De tapasbox bevat kant en klare hapjes. Deze hapjes zijn gereed voor consumptie. Je hoeft er dus niets meer aan te doen!

De boxen worden verpakt onder beschermde atmosfeer. Hierdoor kan een lange houdbaarheid gehaald worden. Bij levering is de tapasbox minimaal 7 dagen houdbaar. Bewaar deze boxen gekoeld (maximaal 7 graden censlius). Na openen zijn de hapjes beperkt houdbaar.

Je kunt deze boxen direct op tafel zetten en smullen maar. Ook ideaal voor de vegetarische gasten.

De balletjes en sat√©stokjes uit deze box kun je eventueel opwarmen in de oven (10 minuten op 180 graden) of in de magnetron (3 minuten op het volle vermogen). Let op: haal de balletjes en de sateetjes dan uit de verpakking en leg deze op een bord/ovenschaal.
Laden
Laden