Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Drumsticks

Art nr. C4040
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Enkel afhalen
  • Iedere dag vers gegrild in onze winkels
  • Kant en klaar, gemakkelijk opwarmen in de magnetron of oven
  • Afhalen in één van onze winkels
  • Voor de echte kluifliefhebbers
Onze kipdrumsticks zijn gemarineerd met de lekkerste kipmarinade. De drumsticks worden de hele dag door vers gegrild in onze winkels. Deze drumsticks zijn niet via de webshop verkrijgbaar, enkel in onze winkels . Allergenen: De drumstick van Kippie bevat de allergenen: soja, ei, selderij en
Prijs
€ 0,00
incl. BTW
Dit product kan niet online worden besteld.
Omschrijving
Onze kipdrumsticks zijn gemarineerd met de lekkerste kipmarinade. De drumsticks worden de hele dag door vers gegrild in onze winkels. Deze drumsticks zijn niet via de webshop verkrijgbaar, enkel in onze winkels.

Allergenen:

De drumstick van Kippie bevat de allergenen: soja, ei, selderij en mosterd.

Bereiding:

De drumsticks worden in de winkels gegrild en zijn dus kant en klaar. Enkel even opwarmen en je kunt ervan smullen! Opwarmen kan in de magnetron (ongeveer drie minuten op het volle vermogen in de papieren zak) of in de oven (ongeveer 10 minuten op 180 graden, uit de zak halen). 

Hoeveelheid per persoon:

De gegrilde drumsticks zijn ongeveer 100 gram. Per persoon eet je 2 à 3 dumsticks bij een maaltijd. Ben je een grote eter? Dan schep je vast wat meer op!

Prijs:

De verkoopprijs van de drumsticks kan per winkel verschillen. De drumsticks zijn in de meeste winkels €0,95 per stuk. Daar geldt de actie: 10 stuks voor 9 euro!

Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden