Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Mini kipsaté

Art nr. C4140
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Enkel afhalen
  • Kant en klaar, gemakkelijk opwarmen in de magnetron of oven
  • Afhalen in één van onze winkels
  • Geen bot, ideaal voor kinderen!
  • Tip: lekker hapjes op een feestje of bij een borrel
Deze kleine satéstokjes van Kippie zijn gemarineerd heerlijke kruidige marinade. De mini saté is ideaal op een feestje of een borrel. Er zit geen bot in, dus je krijgt geen vieze handen! Deze mini sateetjes zijn niet via de webshop verkrijgbaar, enkel in onze winkels . Via de website kun je wel de
Prijs
€ 0,00
incl. BTW
Dit product kan niet online worden besteld.
Omschrijving
Deze kleine satéstokjes van Kippie zijn gemarineerd heerlijke kruidige marinade. De mini saté is ideaal op een feestje of een borrel. Er zit geen bot in, dus je krijgt geen vieze handen! Deze mini sateetjes zijn niet via de webshop verkrijgbaar, enkel in onze winkels. Via de website kun je wel de snackpan, de snackpan XL, de minisaté/ballenpan, de minisaté/ballenpan XL, de minisatépanminisatépan XL en de snackpan XXL bestellen. In al deze Kippiepannen vind je de kleine saté stokjes.

Allergenen:

De minisaté van Kippie bevat de allergenen: gluten, soja (beiden enkel bij de variant in zoete ketjap)

Bereiding:

De mini saté van Kippie is kant en klaar. Enkel even opwarmen en je kunt ervan smullen! Opwarmen kan in de magnetron (ongeveer drie minuten op het volle vermogen) of in de oven (ongeveer 10 minuten op 180 graden). 

Hoeveelheid per persoon:

Eén mini satéstokje weegt ruim 12 gram. Wat je per persoon eet kan heel verschillend zijn. Is het voor een complete maaltijd? Of enkel als borrelhapje? Wij rekenen ongeveer 10 mini sateetjes per persoon. Ben je een grote eter? Dan schep je vast wat meer op!

Prijs:

De verkoopprijs van de minisaté kan per winkel verschillen. De mini kipsaté is in de meeste winkels €11,98 per pond.

Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden