Heb je vragen? Bel ons gerust op  0174 - 28 34 22. Wij helpen je direct!
Laden
Bezig met toevoegen...

Kipsaté pikant

Art nr. C4120
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
Enkel afhalen
  • Kant en klaar, gemakkelijk opwarmen in de magnetron of oven
  • Afgemaakt met een dressing en wat ui en paprika
  • Tip: combineer met onze maaltijden
  • Ook een ketjap variant en een variant met pindasaus verkrijgbaar
Deze satéstokken van Kippie zijn gemarineerd met een pikante piripirimarinade. De kipsaté maakt iedere maaltijd af. Deze satéstokken zijn niet via de webshop verkrijgbaar, enkel in onze winkels . Via de website kun je wel de satépan en de satépan XL bestellen. Allergenen: De kipsaté van Kippie
Prijs
€ 0,00
incl. BTW
Dit product kan niet online worden besteld.
Omschrijving
Deze satéstokken van Kippie zijn gemarineerd met een pikante piripirimarinade. De kipsaté maakt iedere maaltijd af. Deze satéstokken zijn niet via de webshop verkrijgbaar, enkel in onze winkels. Via de website kun je wel de satépan en de satépan XL bestellen.

Allergenen:

De kipsaté van Kippie bevatten de allergenen: gluten, soja, melk, pinda's en noten.

Bereiding:

De satéstokken van Kippie zijn kant en klaar. Enkel even opwarmen en je kunt ervan smullen! Opwarmen kan in de magnetron (ongeveer drie minuten op het volle vermogen) of in de oven (ongeveer 10 minuten op 180 graden). 

Hoeveelheid per persoon:

Eén satéstok weegt ruim 50 gram. Per persoon eet je ongeveer drie satéstokken bij een maaltijd. Ben je een grote eter? Dan schep je vast wat meer op!

Prijs:

De verkoopprijs van de saté kan per winkel verschillen. De stokken kipsaté zijn in de meeste winkels €1,19 per stuk. Daar geldt de actie: 10 stokken voor €9,99.

Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden